PEUGEOT 307

Futott kilométer: 88 000 km

Vegyes fogyasztás: 6.5 liter

Döntően hol autózik: autopalya,orszagut

Focusból ültem át, ami egy kategória. Nam fapadosból, de klasszis különbség van a francia javára. Stílus elegancia, és több tér mint amit bármelyik alsóközepes adhat. Jobb lett volna a 136 lovas HDI, de a 110es is szépen viszi. A lényeg volt a leinformálhatóság meg hogy ne szürke legyen. Gyerekek imádják, napfénytető rulez, felszereltsége a korabeli felsőközépet veri, zseniális. Volt egy lendkerékcsere meg egy FAP feltöltés, de amúgy semmi gond. 2.3 millióért egy fullos 7 személyes dízel kombi, a hülyének is megérné, még ha van szervízigénye, akkor is. Ja, a hülyék fapad golfot meg astrát vesznek, mert az német. Gesundheit, majd rájönnek.

Használó

Születési éve: 1977

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 2

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? megfelelo

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 8.5 liter

Fogyasztás országúton: 6 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 6.5 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 1 alkalom

Meghibásodás leírása: FAP töltés, ráért volna még, de már 84.000nél kifogyott, sok volt az előző tulajnál a város ezek szerint.....

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: hajtás / váltó Garancia már lejártJavítás összege: 150000 Ft. Leírás: A kettős tömegű lendkerék elszállt! Mindenkinek ajánlom a valeo átalakító szettjét egytömegűre, olcsóbb is, meg hosszú távon rendberakja a hülye alkaetrész kiiktatásával a gondot. (amúgy a VW-kbe is mindig beszarik, nem francia hiba mielőbb valaki köpköd, a valeo szarta el) nem fog utána se remegni se rázni, az átalakító szettel kényelmes marad de smeki ne rakja bele a 90 lőerős egytömegűjét mert akkor rángatni fog meg remegni a váltó!!!!

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem