CITROEN EVASION

Futott kilométer: 230 000 km

Vegyes fogyasztás: 7 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Amiért megtetszett: a variálhatósága, minden szempontból tökéletesen kihasználható autó. A mai kornak is megfelelő felszereltségű. Kiszámítható és olcsó üzemben tartás! Sok típust hajtottam már 22 év alatt, ez az autó a megbízhatók közé tartozik! A tolóajtók nagyon hasznosak, bevásárlások alkalmával vagy éppen a kisgyermekes családoknál, ki-be szálláskor. A csomagtér fejedelmi, vezetési pozíció tökéletes, a motor erős és takarékos nagy átlagban 6,5-7 liter/100km, 130-140km/h utazó mellett is klímával+ 4fő! Esős párás időben a dobfékek rövid ideig kapósak, ugyanekkor a km óra is hajlamos a csalásra, de elmúlik:). Az autó mindennap használatban van! Családi és céges igénybevételt kell kiállnia. Csere csak azért lesz mert a C8 nagyon tetszik!:) Csak ajánlani tudom minden családnak ahol több gyermek van, és a munkához is megfelelő társ. Talán az is valami hogy 7 fővel is persze csomag nélkül kényelmes az utazás az Evasional.

Használó

Születési éve: 1970

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: falu

Gyerekek száma: 2

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 9 liter

Fogyasztás országúton: 6 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 7 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 1 alkalom , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Első henger befecskendezőfej csere... 180000 km-nél. A hiba lehetőség benne volt, 180 ez.km körül cserélni kellene, de sokba kerülne a négy darab. Gyári felújított (garanciával) 60 000ft+szerelési díj. A maradék három azóta is jól teljesít! 230 000 km után is!Lerobbanás oka: motorLeírás: A befecskendezőfej hibája miatt a motor indítás letiltva...

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: motor Garancia már lejártJavítás összege: 95000 Ft. Leírás: Gyári felújított befecskendező fej csere, motor vezérlés frissítve, szer.díj.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál:

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem