VOLKSWAGEN PASSAT II

Futott kilométer: 15 000 km

Vegyes fogyasztás: 5.3 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Összeségében csak ajánlani tudom mindenkinek. Strapa bíró kényelmes , nagyon tágas. Hosszú úton akár 5 személlyel lés csomagokkal is nagyon kényelmes és dinamikusan mozog nagyon kedvező fogyasztás mellett. Láttam és találkoztam sajnos össze vissza tört és nem szervizelt használt példányokkal is, amik szintén még normális fogyasztással rendelkeztek, de már rozsdás elfogadhatatlan utastérrel és műszaki állapottal rendelkeznek. Megéri kicsivel többet adni érte és rendszeresen szervizelni, akár fél millió kilométert is elmennek gond nélkül. Lehet munkára fogni mostoha körülmények között is, de a megadott időben, kilométernél a gyári dolgokat sajnos meg kell bele vásárolni. Hosszú távon megéri és cserébe gond nélkül autókázhatunk vele.

Használó

Születési éve: 1975

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: atlagos

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely:

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: atlagos

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 6 liter

Fogyasztás országúton: 4.5 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 5.3 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma:

Meghibásodás leírása: Csak a kopó alkatrészeket ( fékek, olaj,stb.)kellett cserélni, azokat is csak a gyári megadott kopási kilométereken jóval felül. Hozzá kell tennem az autó első tulajdonostól vettem, aki vigyázott rá, fűtött garázsban tartotta, mindenből csak a gyárit vette meg és a gyári szervizbe hordta a kocsit. Természetesen szervízkönyves is volt.Leírás: Sosem volt még csak kontakt hibája sem az autónak. Pedig napi 4 kilométerre jártam vele dolgozni. Hétvégén pedig vonóhorgoztam vele több személlyel hosszú rossz utakon is.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Garanciaidőben, ingyenNincs kiemelt meghibásodás. Leírás: Gyári alktrészek lettek mindig cserélve rajta szakszervízben.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: Mindent pontosan és gyorsan cseréltek rajta

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem