FORD MONDEO

Futott kilométer: 42 000 km

Vegyes fogyasztás: 8.2 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Az általam vásárolt autó a második ráncfelvarrt széria (F2-es),Sport1 csomaggal,(xenon, sötétített ablakok a "B"-oszloptól, 17" Titanium-x felnik) ESP-vel, tempomattal. Gyakorlatilag kiküszöbölték az addig legtöbbet előforduló hibákat a tervezők. Nagyon együtt van az autó, igazán elégedett vagyok vele. Bár benzines, a fogyasztása számomra mégis kellemes meglepetés ebben a kategóriában! Csendes, és harapós ez a motor. Aki hosszabb távra szeretne magának új autót vásárolni, azoknak csak javasolhatom, hogy várják ki a ráncfelvarrást. Bár kétségtelen, az új design mindig is vonzóbb az utakon, de az előfordulható hibák miatt sok bosszankodás, terven felüli szervízlátogatás lehet a vége. És emiatt sokat veszíthet egy autó az image-ból. Ezeket a kellemetlenségeket hagyjuk meg a flotta-használóknak. Negatívumot több mint 3 év után sem tudok mondani. Alkatrészek eddig csak olajcserékkel voltak kapcsolatosak, ezek egy felső-közép kategóriához képest nagyon baráti áron beszerezhetők. Megérte az árát!

Használó

Születési éve: 1969

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: atlagos

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 2

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: atlagos

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 9.1 liter

Fogyasztás országúton: 7.2 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 8.2 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 1 alkalom

Meghibásodás leírása: Autóm átvétele után 3 nappal az opciósan rendelt elektromos vp. tükör behajtás a bal o. tükörnél megadta magát. Márkaszervíz korrekten állt a dolgok mögé, garanciában cserélte a motort, azóta is teljesen rendben van.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Garanciaidőben, ingyenNincs kiemelt meghibásodás. Leírás: *Lsd: - Terven felüli szervízlátogatás!

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál:

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem