OPEL VECTRA A

Futott kilométer: 174 000 km

Vegyes fogyasztás: 8 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Az autót új korától ismerem, mert ismerősé volt, aki kevésbé hajtotta, mint én. Ezért így értékeltem. A hátsó dob évente lerohad. A gátlók sokáig bírták, de előre már nem érdemes gázosat venni, jó a 4 olajos is.

Használó

Születési éve: 1984

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: atlagos

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: budapest

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: atlagos

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 10 liter

Fogyasztás országúton: 6 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 8 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma:

Meghibásodás leírása: Sose robbant le. Csak amit kopás miatt cserélni kellett (a kötelező szervizek is itt vannak): olajok, szíjak, szűrők, vezérlés, vízpumpa, lengéscsillapítók, féktárcsák, fékbetétek, vasfelnik, gumik, első futómű szilentek, szimeringek, kerékcsapágyak, gyertyák, gyújtáskábelek, sok műanyag patent, váltó és kézifék szoknya, első lámpák, szelepfedél tömítés 5 percenként. A beltér zörgős, nyikorgós, első ülések lötyögnek. Bődületes rohadások: küszöbök, sárvédők, első és hátsó szélvédők felső pereme, hátsó rugótányérok, váznyúlványok. Kicsit eszi az olajat, 2 olajcsere között kér 1 litert(bár sokat kap padlógázon, 5 fővel, megpakolva). A váltó opelosan kegyetlen rossz, akad, hosszú úton és csak lassan kapcsolható, a hátramenetbe belereccsen. A max. nyúzós fogyasztása 13.Leírás: Sose. Mindig előre szól, meg én is figyelek. Karban kell tartani.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Nincs kiemelt meghibásodás. Leírás: A kaszni szét fog rohadni, hiába megy el még a motor 100 ezret.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál:

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: Mindenhol értenek hozzá, még a márkaszerviz is szereti. Alkatrész bőven van után gyártva is. A bontókat nem szeretem, mert nem olcsóbbak és ott csak nagyon szétütött, öreg kocsikat kapnak szét.

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem