AUDI A4

Futott kilométer: 137 km

Vegyes fogyasztás: 7 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Soha többet Audit. Borzalmas. Csak a baj volt vele. A szerelőnél még 7db ugyan ilyen A4-es állt váltóhibával ugyan csak 130ezer KM-rel. A kapcsolokról 80ezer KM után lekopnak a feliratok - oltári ronda. Borzasztó rúgózás, minden úthibánál majd kiesik a vesém. Az autó néha menet közben kiírja, hogy nyitva van a csomagtartó... Botrányos az elektronikája.

Használó

Születési éve: 1981

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: szuk

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmetlen

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? lusta

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? nem

Fogyasztás városban: 8 liter

Fogyasztás országúton: 6 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 7 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 6 alkalom , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: örökös izzócsere minden lámpatestben minden hónapban. mindig kiégnek. 137ezer KM-nél a multronic fokozatmentes 6sebességes automata váltó megadta magát. javítása költség 800ezer Ft. Új váltó 2,3M Ft.Lerobbanás oka: hajtás / váltóLeírás: 137ezer KM-nél a multronic fokozatmentes 6sebességes automata váltó megadta magát. javítása költség 800ezer Ft. Új váltó 2,3M Ft.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: hajtás / váltó Garancia már lejártJavítás összege: 800000 Ft. Leírás: 137ezer KM-nél a multronic fokozatmentes 6sebességes automata váltó megadta magát. javítása költség 800ezer Ft. Új váltó 2,3M Ft.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: örökös izzócsere minden lámpatestben minden hónapban. mindig kiégnek. A klíma bekapcsolása esetén néha nem hűt. Egyszerűen nem csinál semmit. Örökösen elromló elektromos ablakemelők. Recseg-ropog a kocsiszekrény már egy kissebb úthibánál is.

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem