BMW 3-AS SOROZAT

Futott kilométer: 94 000 km

Vegyes fogyasztás: 6.5 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Néha büdös a polen szűrője, mindene nyikorog, rossz üzemanyagtól irtózatos hangot ad, ha nem használom pályán,hamar el lustul, valami stabilizátor féle kezd kopogni elől,de ezektől az utaktól ez nem csada 94000 km után. Enyémbenzavaró ogy egyáltalán nincs benne pohátartó elől, de van hamitál, pedig nem dohányzom. Van benne nagy navi, gyakran használom, nagyon jó, preciz. Teljesen meg vagyok elégedve az autómmal, szerencsére a váltó csere garanciába történt, sok könyörgés után. Elnézést ,de ki kell mondani sem a szerelők,sem a munkafelvevők - nem értenek hozzá, vagy csak az időt akarták huzni. Hatalmas az értékvesztése, ezért nem venék belőle újat.

Használó

Születési éve: 1975

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: atlagos

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 2

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: atlagos

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? nem

Fogyasztás városban: 7 liter

Fogyasztás országúton: 6 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 6.5 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 5 alkalom

Meghibásodás leírása: Amikor megvettem egy hivatalos , hazai kereskedőnél(Békéscsaba Glass Kft.) . Akkor teljesen véletlenül elfelejtett tájékoztatni - hogy rossz a váltója. Hazahoztam Budapestre és 30.000 km 1/2 éves utánajárás , könyörgés, vitatkozás , szivességkérés, konyakok és egyéb ajándékok átadása után kicserélték. Addigra tönkretette a szerkezetet és a tárcsát. Kb 10 rakták össze mire rájöttek hogyan kell, kifizetteték a tárcsát. (Wallis Duna) 12.000 HUF Azóta jó. Csak pár ősz hajszállal több lett.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: hajtás / váltó Garanciaidőben, ingyenNincs kiemelt meghibásodás.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 50000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: Igen nem tudták összerakni váltó csere után. A szerkezete ugyanis önbeálló, de az elején visszakel állitani. konziliumot tartottak és nyolc óra megfeszitett munka után estére átadták az autót , miután a kardán box szigetelését teljesen tönkretették a sok váltó le és fölrakással. nevetséges, de egyszerűen nem értenek hozzá. Csak cserélni tudnak ,de javitani nem.

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem