OPEL CORSA COMBO

Futott kilométer: 232 000 km

Vegyes fogyasztás: 5.5 liter

Döntően hol autózik: autopalya,orszagut

Kis helyen megfordult bárhogy, 5 literes garantált fogyasztás. De a 120km/h felett felejsd el! 80km/h mindig! Bár 65 lóerőtől mit vár az ember! Di motor nem jó csak újonan és esetleg 100 000 km-ig utánna kuka! Gyenge és a turbó sem segít rajta! Tuning elektronikát meg nem érdemel meg! olvastam valahol hogy "igásló" nem hiszem! ja majdnem elfelejtettem: fűtés!! :-) hát az is érdekes hol van hol nincs 90km/h fölött! Hideg mint egy barlang! :-) Viszont rossz terepen elég jól megálja a helyét!

Használó

Születési éve: 1981

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: atlagos

Döntően hol autózik: autopalya,orszagut

Lakóhely: falu

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: megfelelo

Csomagtér: atlagos

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? lusta

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? nem

Fogyasztás városban: 7 liter

Fogyasztás országúton: 5 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 5.5 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 4 alkalom , ebből 6 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Rángatott a motor egyértelmű adagoló probléma volt.Erre kicserélték a porlasztócsúcsokat! :-) 85000 ft. Három hétre kiszakadt az egyik! Nem húzták meg a csavarokat rendesen! Szervíz Szigethalom BOSCH! Kontárok. Később Gödöllőn orvosoltág 130 000ft-ért. Az adagolót is itt csinálták 218 000ft. Szervíz Gödöllő Disel centrum! Vélemény lassuak drágá! Szervízidő először 2 hét (porlasztó),később adagolo javítás több mint 3 hét! Ide ne vidd! :-) Lerobbanás oka: motorLeírás: Opel sosem kop el!? Nem a faszt nem! Plusz apróságok mint: új ülés 10000ft,új kormány 8000ft! önindító felújítás 20000ft. Meg a sok kis apróság biztosítékok computeres vizsgálatok 2000ft/alkalom töbször is!

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: motor Garanciaidőben, fizetősNincs kiemelt meghibásodás. Leírás: Viszont töbször mértem szigorúan 5 liter/100 km! Utánfutóval megrakva nem ment 6 fölé soha! Garantálom! Városi fogyasztás 7.2 liter!

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem