CITROEN XM

Futott kilométer: 271 000 km

Vegyes fogyasztás: 11 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Soha nem teszett, most sem tetszik!!! Ha majd egyszer elkel, rettentő boldog ember leszek!!!! Az egyetlen jó tulajdonsága, őrülten kényelmes, csendes, és bármennyit utazhatok vele, nem fáradok el! Ja télen jönnek főként a hibák! Most a kormányművet kell cserélni, és megint csodálatos lesz a kormányozhatósága.

Használó

Születési éve: 1975

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? megfelelo

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? nem

Fogyasztás városban: 12 liter

Fogyasztás országúton: 10 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 11 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 13 alkalom

Meghibásodás leírása: Heti rendszerességgel produkál hibákat!!!! Sokszor csodálkozva nézem milyen különleges meglepetéseket tud tartogatni! És csodálkozom mennyi xm tulajdonos van, aki elégedett az autójával a leírások alapján. Érdekes tény, hogy hirdettem sokáig alkatrészt xm-hez, és hihetetlen módon minden más tipust lekörözött az alkatrészei iránti kereslet!!!! Véleményem szerint finoman fogalmazva is extrém magas az üzemeltetési költsége. Az egyetlen ok, hogy még használátban van az, hogy értek hozzá, és nem kell méregdrágán javíttatnom. Leírás: Szerencsére a utazást megszakítandó hibát nem produkált, de állandó karbantartást igényel. Számtalan elindulás hiúsult meg, pl: nem nyíló ajtó, eltörő hidraulika cső, váratlanul meghibásodó fűtés, fékhiba, elektromos hibák, hydractív rugózás meglepetései, féktárcsa kicsi (hullámosodik), váltó rudazat széthullik, gagyi kormánymű,stb. Most biztosan sokan felháborodnak, de az enyém ilyen, meg azoké is akikkel eddig beszéltem. Persze biztosan vannak az enyémnél 1000x jobb állapotúak és azokkal ráadásul nem mennek 90-nél gyorsabban, meg vigyáznak is rá, de én használom!

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Garancia már lejártNincs kiemelt meghibásodás. Leírás: Minden volt javítva!!!! Nem emelnék külön ki semmit! 1,5db bontott autó fogyott már el meg számtalan uj kopó alkatrész!!!!! Érdekes a külső féltengely csukló még nem ment tönkre de a belső igen 2x. Szoktam utánfutót húzni!

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál:

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: Kizárolag a hidraulikus kuplungmunkahenger!!!! A többi hiba minden alkalommal más!

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem