AUDI 100

Futott kilométer: 230 000 km

Vegyes fogyasztás: 10 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

A típuslista nem teljes, az autó automata váltós! Van benne digitális klíma! Nehéz az ikszelős válaszokat pontosan megadni, mert elég idős autó, és nem igazán tudom, mi mennyit bírt benne. Amikor vásároltam, komplett felújítást kapott a fék és a futómű, illetve ki lett hegesztve a kipufogó. Maga a gép magasan felülmúlta a várakozásokat, hisz több, mint húsz éves. Ment, lassult, kanyarodott, és hatalmas, kényelmes jószág. A kasztni galvanizált, örök darab. Volt rajta a végére talán két helyen is egy kis rozsdafolt. 25 évesen.

Használó

Születési éve: 1977

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: atlagos

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: atlagos

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? megfelelo

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 13 liter

Fogyasztás országúton: 9 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 10 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 4 alkalom , ebből 2 lerobbanás

Meghibásodás leírása: - recsegett az eleje: meg kellett nézetni, de csak a toronycsapágy (amilyen úton jártam vele akkor, várható volt) - gyújtáskapcsoló - kp-i zár egy ajtónál - indítómotorLerobbanás oka: motor 2 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg Leírás: - egyszer az indítómotor, de mikor kihűlt, működött (4500-ért kicseréltük) - egyszer a benzinpumpa nem akart menni (telenyomtam kontaktsprével a biztosítékdobozt, azóta jó)

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: motor Garancia már lejártJavítás összege: 4500 Ft. Leírás: az indítómotor (bontottra cseréltük)

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: Egyszer idegen helyen állítottak az alapjáraton (a zöldkártya miatt), azt elég nehéz volt visszaigazítani, mert rossz helyen nyúltak hozzá, és egy 25 éves K-Jetronic ezt nem jól tolerálja, de megoldódott.

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem