TOYOTA DYNA

Futott kilométer: 240 000 km

Vegyes fogyasztás: 11 liter

Döntően hol autózik: autopalya,orszagut

Ami tetszik az a hihetetlen strapabírósság. Igaz ritkán fordult elő nagy súly de akkor is helyt állt. A hatalmas visszapillantó tükrökkel precízen lehet vele kényelmesebb helyekre betolatni, rámpa, szűk kapu... tökéletesen lehet viszonyítani a távolságokat ennek segítségével gyerekjáték a rámpára tolás. Motorja nagyon precízen jár és hiába a 110 ló, így is bivaly erős. Ami nem tetszik az a fülke. Egyszerűen kicsi, majdnem 190 centis magasságommal egyáltalán nem tudom kinyújtani a lábam ami nagyon kényelmetlen tud lenni a hosszabb utak során. Nagyon szelel, ez inkább a téli éjszakákon a -20 fokos hidegekben jelentős, csúnyán meg lehet fázni derékról ha nem figyelsz oda, illetve ha egy pár másodpercre is kinyitod az ajtót rögtön ki hül de gyorsan újra melegíthető a fűtéssel. 2 méter széles ponyvás felépítmény van az autón és ez jócskán a fülke mellé nyúl aminek köszönhetően jelentősen megnő a fogyasztása. Összességében nagyon jó teherautó, de nem távolsági fuvarozásra való. *Venne újra? Csak abban az esetben ha a japánok képesek egy nagyobb fülkét gyártani rá.

Használó

Születési éve: 1970

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: atlagos

Döntően hol autózik: autopalya,orszagut

Lakóhely: falu

Gyerekek száma: 2

Komfort, design

Utastér: szuk

Csomagtér: atlagos

Ülések: kenyelmetlen

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 12.5 liter

Fogyasztás országúton: 10.1 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 11 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Lerobbanás oka: hajtás / váltóLeírás: 220.000 km-nél szét ment a váltóban az 5. fokozat és benn is maradt 5-be.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: hajtás / váltó Garancia már lejártNincs kiemelt meghibásodás. Leírás: 400.000 forintba került az egész procedúra. Váltó + másik autó bérlése mivel naponta Miskolc-Budapest viszonylatban jár az autó.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem