OPEL ASTRA H

Futott kilométer: 197 000 km

Vegyes fogyasztás: 5.3 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Fogyasztás tényleg barátnak mondható. A sport ülés jól tart nekem kényelmes volt. csomagból nekünk sosem volt annyi hogy ne férünk volna el. De a végére valahogy elfogyott az autó.

Használó

Születési éve: 1975

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: higgadt

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: budapest

Gyerekek száma: 1

Komfort, design

Utastér: megfelelo

Csomagtér: higgadt

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? megfelelo

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 6.7 liter

Fogyasztás országúton:

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 5.3 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 6 alkalom , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Ami létezik vízcső mind eldurrant!!!!! Először szervizben javítva horror pénzért, utána csak ismerős vagy magam javítottam.Lerobbanás oka: motorLeírás: Főtengely jeladó.Volt előjele meg állt és kész. Kihűlt újra indult én mentem tovább megint megállt. Idegbaj!!!! autómentő. Telefon jobbra telefon balra 50ezer és mehetek tovább.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Nincs kiemelt meghibásodás. Leírás: 15000km olaj olajszűrő stb.(30ezeret engedne a gyár) mindig kapott adalékot a motor. 65000km fékbetét elől csere. 100000km től kezdődött a horror!!!! A már említett vízcső mizéria 150000 km főtengely jeladó. 170000 km elkezdte enni a vizet(nem keverte össze a vizet az olajjal, nem volt folyás sehol érthetetlen.Megette??? :) ) Voltak próbálkozások de kevés sikerrel! Meg fater ifás emlékéből is jöttek ötletek de ennek nem használt. (Fater is sofőr és én is kamionozom, tehát nem állna messze a javítás tőlünk) Jó autó szép autó de csak a garanciáig!!!!!Utána el kell adni!!!! Akkor még nem bukik az ember hatalmasat vele! És mindig hazaér a családhoz. utána ez már bizonytalan.(Fagyoskodtam télen mert ugye megdöglött a technika) Remélem nem bántottam meg a nagy opelos társadalmat.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem