PEUGEOT 205

Futott kilométer: 241 000 km

Vegyes fogyasztás: 5 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Ebből a típusból elég kevés van az országban. Úgyhogy a felsorolásban nem is találtam ilyent. Ezért másik típust kellet bejelölnöm, mert különben nem engedte elküldeni a kérdőívet. 205D turbó (gyárilag) 1769ccm 78 Le 165Nm, 960Kg, és a vége 195Km/h. Nagyon jó menet tulajdonságokkal. A hegyek királya. Nem csak a motor teljesítménye miatt. Az 1,9 GTI futóműve van alatta. Egy igazi étvágytalan Oroszlán! Sajnos az autót a lányom összetörte, és ez a javítás nem sikerült jól, ezért eladtam. De aztán megbántam!

Használó

Születési éve: 1957

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: megfelelo

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban:

Fogyasztás országúton:

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 5 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 3 alkalom , ebből 3 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Két féltengely csere.( A sportos autózás következményei. Ez nem az autó hibája.) Valamint hátsó futómű felújítás.Lerobbanás oka: motor 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg Leírás: 1. alkalommal, Szlovéniában az autópályán az adagoló mágnes szelepe elromlott. Ez hajnali 6 órakor. 7-kor már üzemképes volt az autó. Persze ehhez szerencse, és az ottani emberek segítő készsége is kellett. 2. alkalom, vízcső törés. El kellett húzni a szerelőhöz, mivel hétvégén történt városon kívül, és nem akartam ott hagyni. A 3. alkalom volt a leg rázósabb. 2003-ban útban hazafelé a horvát tengerpartról történt. A zágrábi fizető kapuhoz érkeztünk lassítani kellet. Mivel baromi meleg volt elindultak a hűtő ventilátorok. Mindkét ventilátorban kavics volt ami valamikor felverődés következtében kerülhetett oda. Ezeket a ventilátorok megforgatták , és természetesen a hűtő azonnal kilyukadt. Az ottani "sárga angyal" próbált segíteni, de hétvége volt, ezért minden zárva. A honfitársak oda se mertek nézni, csak mentek tovább, nehogy segíteni keljen.Végül iItthonról jött a segítség.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: futómű / fék Javítás összege: 65000 Ft. Leírás: Hátsó futóműfelújítás 120000km után

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem