HYUNDAI LANTRA

Futott kilométer: 300 008 km

Vegyes fogyasztás: 11 liter

Döntően hol autózik: autopalya,orszagut

Az autó kitűnő, csak jót tudok mondani. Építő jellegű javaslatom lenne: 1. alacsony az autó, -pláne, ha hátra utasok ülnének!- vagy nehéz csomag kerül bele. 2.A napellenzőbe "beleér" a homlokom, nem a "nagyranőtt" embereknek építették. (koreai alacsony) 3.Fogyasztása: nekem sok. (de, ha 160 alatt nem megyek, működik a klíma is, akkor melyik márka mutat ennél kedvezőbb adatokat?) 4. Nem láttam toló-tetős változatot. (utólagos buherélást nem akartam) Jó lett volna kipróbálni,

Használó

Születési éve: 1920

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: higgadt

Döntően hol autózik: autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 1

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: higgadt

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? nem

Fogyasztás városban: 10 liter

Fogyasztás országúton: 12 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 11 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma:

Meghibásodás leírása: Azt kívánom mindenkinek, hogy rosszabb autója sose legyen. "Javítani" egyszer kellett: - a hűtőt kettő propeller hűti, ebből az egyik kontakthibás volt, -szervízben állapította meg egy "jó szemű" szerelő- ezek kívűl "csak" a tervszerű, normális javításokat és alkatrész cseréket végezték. (olaj+szűrő csere, 4db lengéscsillapító-, fékbetét-, gumi csere, a kiégett fényforrásokat pótolták,stb-stb.)Leírás: Volt ugyan "lerobbanás", de az azért volt, mert elfogyott az üzemanyag. (megfogadtam, hogy ebbe az autóba nem fogok tartalék kannát venni, -be is tartottam!- de ennek az volt az "ára", hogy évente "egyszer-egyszer", kötél végén mentem tankolni.) Ez nem az autó hibája, ez az én mulasztásom.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Nincs kiemelt meghibásodás. Leírás: Az autóval hosszabb ideig a garázsban parkoltam, -több mint egy évig- ezért (is?) kellett a négy lengéscsillapítót kicserélni.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: Jól felkészült szerelő javította, megérdemli, hogy a nevét is leírjam, Múth János tartotta (tartja) karban az autót.

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem