PEUGEOT 307

Futott kilométer: 165 000 km

Vegyes fogyasztás: 6.1 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Dinamikus kis kocsi, ami keveset is fogyaszt. Egy báránybőrbe bújtatott (kis)farkas. Nem utolsó sorban belvárosi parkolás is kicsit könnyebb, mint a szedánokkal. Viszont a csomagtartó mérete nem egy világbajnok. A kulcsok távirányítógombjai 7 éves kor körül lötyögni kezdenek és ki is eshetnek. Szerencsére lehet kapni 4-5ezer forintért.

Használó

Születési éve: 1969

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: budapest

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 7.4 liter

Fogyasztás országúton: 4.7 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 6.1 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 1 alkalom

Meghibásodás leírása: Valójában kettő, de az egyik a szerelő hibájából. 1. Jobb oldali érzékelő a tükörben tönkrement, így a tükör automatikus behajtása és a külső hőmérséklet jelzés nem működött. 2. A műszerfalon felgyulladt két visszajelző. A fedélzeti számítógép kiírta, hogy a az egyik szenzor meghibásodott. Mint kiderült, az előző szerviznél a szerelő az üzemanyagszűrő ház gumitömítését rosszul tette be. Az ott kiszivárgó üzemanyag rácsöpögött a szenzor csatlakozójára és ez okozta a kontakthibát.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: motor Javítás összege: 15000 Ft. Leírás: Valójában az egyik szerelő hibájából történt. De bizonyítani nem tudtam. A műszerfalon felgyulladt két visszajelző. A fedélzeti számítógép kiírta, hogy a az egyik szenzor meghibásodott. Ami miatt a számítógép átkapcsolt vészüzemmódra, így a turbó leállította. Mint kiderült, az előző szerviznél az üzemanyagszűrő ház gumitömítése rosszul betéve a helyére. Az ott kiszivárgó üzemanyag rácsöpögött a szenzor csatlakozójára és ez okozta a kontakthibát. A csatlakozó és a tömítőgyűrű cseréjével megoldódott a probléma

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem