TOYOTA CARINA

Futott kilométer: 216 000 km

Vegyes fogyasztás: 7 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Mindig is szerettem a nagy családi autókat,és persze a japán gyártásúakat,és mivel megbízhatót kerestem és már a köreimben is ajánlották,de legfőképpen azért mert már régóta nagyon tetszett mindig is a Carina E,ezért is választottam ezt a típust.Leginkább a formája ami megfogott,a szép kerekített vonalai,a hosszú karosszériája és az ötajtós,gyönyörűen kidolgozott,kerek,hatalmas hátulja.Merem állítani,hogy a mai szögletes formavilágú autókkal is simán felvenné a versenyt.Belülről hatalmas,tágas az utastere,a hátul ülőknek is akad bőven hely,még a sofőr mögött is.A csomagtartó a végtelenségig pakolható a nagy bevásárlás,sőt még a gyerekekkel való nyaralás sem okoz gondot.Motorikusan,szerkezetileg a legmegbízhatóbb és a legigénytelenebb autó,de persze törődni azért kell vele is,meghálálja.Nekünk a japán összeszerelésű volt,gyakorlatilag hibamentes,viszont 300ezer felett csipkedi az olajat,de ettől független jön-megy teszi a dolgát.Amikor eladtuk már sok hibája volt,de mind a ketten megsirattuk az asszonnyal,mert nagyon megszerettük.Ajánlom mindenkinek aki ilyen típusú autót szeretne venni.

Használó

Születési éve: 1978

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: falu

Gyerekek száma: 1

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 8 liter

Fogyasztás országúton: 6 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 7 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Lerobbanás oka: elektromos rendszerLeírás: A 4év alatt egyszer ment tönkre az önindító,de nem egy átlagos hiba volt,még a szerelő is csodálkozott,hogy ilyen előfordulhat egy Toyotával,ugyanis le testelt az önindító és kis híján kigyulladt az autó,azonnal áramtalanítottuk és vittük a szerelőhöz.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: elektromos rendszer Javítás összege: 18000 Ft. Leírás: Lásd:lerobbanás. Ez volt a legnagyobb és legdrágább hiba.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: Elsőre sikerült megjavítani és többet nem jelentkezett a hiba.

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem