OPEL ASTRA G

Futott kilométer: 155 000 km

Vegyes fogyasztás: 7.2 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Összeségében szeretem az autóm!Kellő ápolással,hozzáértéssel karbantartással kiküszöbölhetőek a problémák!Az eddig az autóba épített csere alkatrészek aránylag elérhető áron beszerezhetőek! Megbízható jó autó tökéletes választás a családosoknak! Mi négyen vagyunk és mindíg elfértünk benne akár üdülni vagy sportolni mentünk!Csak ajánlani tudom!

Használó

Születési éve: 1979

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 2

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 9 liter

Fogyasztás országúton: 8 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 7.2 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma:

Meghibásodás leírása: Nem szoktam szakszervizbe vinni az autót!Van egy jól bejáratott autószerelő ismerősöm, ő szokta elvégezni az időszakos szervizeket az autón! Autó hibái: Tipikus típushibák pl.: kormányon a dudagomb kireped Leírás: Még nem hagyott ott sehol az autó eddig indult mindig elsőre télen nyáron hóba fagyba!Persze ezekhez karban kell lenni a kocsinak!

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Nincs kiemelt meghibásodás.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál:

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: Az EGR szelep rakoncátlankodott, meg nem állt tőle az autó csak a műszerfalon a visszajelző égett tőle és a computer-ben volt jelen! Tisztítva lett először féktisztítóval a lerakódott koksz végett, agyból törölve a hiba!Egy darabig jó volt aztán ugyanez a hibajelenség! Másodszor agyból törölve a hiba EGR szelep leblindelve!Ez is csak egy darabig működött és megint jelzett!Kicserélni semmi képpen nem volt kedvem mert az új gyári EGR szelep 40.000 Ft körül volt! Végül maradt leblindelve és egy Opel márkakereskedésben egy ötösért végleg kitörölték a computer agyából!

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem