FIAT TIPO

Futott kilométer: 156 000 km

Vegyes fogyasztás: 7 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Dolgozom vele. Ez azt jelenti hogy rengeteget megyek városban rövid, nagyon rövid távokat. Tele is van pakolva szerszámokkal, illetve földúton is gyakran jár.Egyszóval minden túlzás nélkül kemény élete van. Dinamikusan vezetek, gyakran indítózok, melós autó.De azt leszámítva, hogy az első lökhárító gyakran leér földúton vagy kapubejárókba más gondom nincs vele.Ez már többször leszakadt. Mivel azért vigyázok rá , még akkor is ha nem sajnálom minden elismerésem az autónak. Többszörösen visszahozta-visszahozza az árát.A karbantartások betartva, ha valami elromlik javítva van. Szeretem. Funkciója van az autónak, és azt maradéktalanul ellátja. A típushibái: rozsdásodik a hátfal alul, és a két hátsó doblemez ahol az alvázhoz van hegesztve. De alváz védve, kezelve van, úgyhogy még nem, és ha rajtam múlik mostanában nem is romlik le annyira hogy valaha hegeszteni kelljen. Vedd meg- nézd át a hibáit - javítsd ki - majd tartsd karban. Nem sok panaszod lesz rá. Amit nálam kap, ahhoz képest szinte hibamentes. A 2 vezérműszíj szakadás a szíj, majd a feszítő csapágy nem cseréje miatt következett be. De max 40000 forintból mindkétszer javítva.Másodszor a 40000 forint egy plusz motort is tartalmaz. Aminek csak a hengerfeje kellett. Belül nagy hely, az ajtók 90 fokra nyílnak. Kényelmes elől hátul, jól pakolható.Nem egy erőgép de még nem volt vele gond. Saját súlyát is vontatta már traileren. (egy hülye ismerős elkérte, és autót hozott haza vele traileren, +bútorokat egyszerre ö gyengéllette dombnak felfele....) Miután ez kiderült többet nem kapta kézhez. Végszó: Én meg vagyok vele elégedve. sose fogom eladni, ha nem használom akkor is meglesz tartalék autónak.

Használó

Születési éve: 1976

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 8 liter

Fogyasztás országúton: 6.5 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 7 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: , ebből 2 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Lerobbanás oka: motorLeírás: Vezérműszíj szakadás.Cserélni kell csapággyal együtt előírt időnként különben úgy jártok mint én.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: motor Javítás összege: 40000 Ft. Leírás: csak anyag kellet, én cseréltem, javítottam.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: Ac pumpa. A csatlakozás volt rossz és tett tönkre ac pumpát. Olasz autó, régen ez a gyengéjük volt.(villamos érintkezés)

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem