OPEL ASTRA G

Futott kilométer: 157 000 km

Vegyes fogyasztás: 8 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Legjobban az autó formája, és a beltere tetszik! Hosszú távon is kényelmes benne utazni! Egyáltalán nem zajos, és könnyen kezelhető! A beltérben a mostani autókhoz képest rendkívül jó anyagokat használtak fel! Pl. habalátétes műszerfal borítás fedi a műszerfalat, ami a mostani hasonló kategóriájú autókban már nem divat! Hatalmas csomagtér, ami rendkívül jól pakolható, ugyanis a ferde hátú karosszériának köszönhetően a csomagtér ajtó egészen a tető vonaláig felnyílik. Éppen ezért rendkívül könnyen, és jól elhelyezhetjük csomagjainkat!

Használó

Születési éve: 1982

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 8.5 liter

Fogyasztás országúton: 7.5 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 8 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma:

Meghibásodás leírása: Személy szerint én rendkívül meg vagyok elégedve az autóval! A "mért fogyasztási" rovatban megadott fogyasztási adatok 17"-os kerekekkel értendőek, hátul 215/40 ZR17, elől 205/40 ZR17-es gumiabroncsokkal szerelve! Ezek az értékek természetesen a gyári méretű abroncsok használata esetén MÉG NORMALIZÁLÓDNAK!!! 5 éve használom nap, mint nap az autót, és még soha egyetlen alkalommal nem hagyott cserben! Csak a jó magyar utaknak köszönhető cserék, illetve javítások váltak szükségessé a használat során! Eddigi javítások: komplett vezérlés csere a megvásárlást követően, egyszeri alkalommal mind a 4 lengéscsillapító cseréje, mind a 4 féktárcsa cseréje + betétek + 10.000 km-ként olajcsere! Ezen kívül eddig még csak tankolni kellett bele, de az sem vészes!!! A motor meglepően dinamikus, bőven elegendő az autóhoz!

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: motor Javítás összege: 75000 Ft. Leírás: Komplett vezérlés csere számlásan, 2 év teljes körű garanciával, márkaszervizben!!!

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem