MERCEDES-BENZ E-OSZTÁLY

Futott kilométer: 247 000 km

Vegyes fogyasztás: 9 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Nem fényezem tovább, bár lehetne :) Úgyhogy újra a szervizes dolgok hozzáfűznivalói: 2009-ben vásároltam az autót, teljesen valós futásteljesítménnyel. A vásárlás helyén az üzemanyag ellátó rendszer egyes problémáit képtelenek voltak megoldani, valószínű ezért is sikerült viszonylag jutányos áron hozzájutni eme ritka "példányhoz". A fennálló problémákat -ami nagy szaktudást és tényleg csak minimális pénzt igényelt - egy rettentően profi Szabolcs Szatmári megyei szerelő (T.Z.) megoldotta, azóta az autó tökéletes. Minden úgy működik, mint "új" korában. Fogyasztása városban -sajnos nincsenek csodák- :10 l,(egyeseknek kevesebb, de ez hazugság.egy 2500 c3 automata legalább ennyit eszik városban) Városon kívül 90-100 km/h : 7,5 l. Autópálya 130 km/h : 8-8,5 l. Végezd el az előírt olajcseréket,ne hanyagold el az autód és ez a MERCEDES ezzel a diesel motorral még képes az 1.000.000 km megtételére felújítás nélkül!!!

Használó

Születési éve: 1974

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: atlagos

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: atlagos

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 10 liter

Fogyasztás országúton: 8 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 9 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma:

Meghibásodás leírása: 2009-ben vásároltam az autót, teljesen valós futásteljesítménnyel. A vásárlás helyén az üzemanyag ellátó rendszer egyes problémáit képtelenek voltak megoldani, valószínű ezért is sikerült viszonylag jutányos áron hozzájutni eme ritka "példányhoz". A fennálló problémákat -ami nagy szaktudást és tényleg csak minimális pénzt igényelt - egy rettentően profi Szabolcs Szatmári megyei szerelő (T.Z.) megoldotta, azóta az autó tökéletes. Minden úgy működik, mint "új" korában. Fogyasztása városban -sajnos nincsenek csodák- :10 l,(egyeseknek kevesebb, de ez hazugság.egy 2500 c3 automata legalább ennyit eszik városban) Városon kívül 90-100 km/h : 7,5 l. Autópálya 130 km/h : 8-8,5 l. Végezd el az előírt olajcseréket,ne hanyagold el az autód és ez a MERCEDES ezzel a diesel motorral még képes az 1.000.000 km megtételére felújítás nélkül.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Nincs kiemelt meghibásodás. Leírás: Üzemanyag ellátó rendszer "tákolása"". Helyrehozna kis pénzből :)

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál:

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem