MITSUBISHI ECLIPSE

Futott kilométer: 217 000 km

Vegyes fogyasztás: 8 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Imádnivaló! Mindenki megfordul utána, egyszerűen nem lehet nem észrevenni. Sportos, dinamikus, élvezetes minden megtett kilométer. Az amerikai motoros szívó változat sok hozzá nem értő véleményével ellentétben remekül állja a strapát és nagyon is szerethető. Egy kis utána járással az alkatrészek nevetséges áron megoldhatóak ha szükséges lenne. Kényelmes, sportos belső, hosszú úton se kényelmetlen, ugyan akkor a hátsó ülés felejtős, max 2 fő. A kaszni masszív, erős, ugyan akkor a hátsó sárvédők hajlamosak rozsdásodni, ha nem figyelnek oda rá. Futóműve sportos, kiválóan fekszik az úton, bár lehet van akinek kemény. A szűk manőveres parkolás iszonyatos, de hát nem egy játékautó, meg kell tanulni. Hasonló a kilátás is, bár egy kis idő után fel se tűnik. Aki egyszer beszáll, többé úgysem akar kiszállni :)

Használó

Születési éve: 1987

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 9 liter

Fogyasztás országúton: 7.5 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 8 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Nem bízom szervízben, se szerelőben. Amit kell azt magam végzem el. Fontos hogy semmi gagyit, és ezt meg is hálálja.Lerobbanás oka: motorLeírás: Nem a kocsi kifejezett hibájából, és több különálló okból. Etanolt kapott és nem lett se a benzinrendszer kipucolva se új benzinszűrő beépítve. Valamint megadta magát a főtengely jeladó és a gyújtástrafó is(egy időben), előbbi már 210ezret futott!, utóbbi hibás cseredarab volt.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: motor Javítás összege: 20000 Ft. Leírás: A fent említett lerobbanás: ennél fogva kapott új benzinpumpát, vadi új eredeti benzinszűrőt, új főtengely jeladót, gyújtástrafót és gyertyakábeleket.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: tudni kell hova kell nyúlni, mint minden kocsinál

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem