OPEL ASTRA G

Futott kilométer: 194 000 km

Vegyes fogyasztás: 5.6 liter

Döntően hol autózik: autopalya,orszagut

Tetszett, hogy nagy, kombi, dízel, klímás, megy! Erre fel, kombi ez nagyon jó, és nagy is, dízel,de így minden drága hozzá, klímás,de voltak vele gondok, és nem megy mert kicsi az 1.7- es motor, igaza van más gyártóknak, hogy kell az 1.9- es motor.

Használó

Születési éve: 1983

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: atlagos

Döntően hol autózik: autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: megfelelo

Csomagtér: atlagos

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? megfelelo

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? nem

Fogyasztás városban: 5.8 liter

Fogyasztás országúton: 5.2 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 5.6 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 5 alkalom , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Sajnos használtan vettem a kocsit, és ami Magyarországra jellemző az meg van az autó piacban is! Az autónak biztos hogy tekerve volt az órája, mert vásárlás után hengerfejes lett, a generátor elromlott, a légtömeg mérő elromlott, a klíma nem volt töltve, sőt lukas volt a klíma hűtő. Szóval elkeserítő, hogy itthon nem lehet biztonsággal autót vásárolni, hisz biztos hogy nem azt kapod amit veszel! Ilyenek nincsenek külföldön, vagy legalábbis nyugodtabbak lehetünk vásárlás esetén!Lerobbanás oka: motorLeírás: Igazából nem kellett vontatni, de ilyen válasz nem volt! Zalaegerszegen lett a kocsi hengerfejes, és szerencsémre, csak a vizet nyomta, így haza tudtam menni vele, csak a vizet kellett rátöltenem! 320 km mentem vele így!

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: motor Javítás összege: 200000 Ft. Leírás: Ebben a 200 ezer forintban benne van a légtömeg mérő! A javítás otthon lett megoldva, az unoka testvérem szak szervizben dolgozik,és így otthon is meg tudta csinálni! Amúgy felhívtam egy szakszervizet, és azt mondták hogy 90 ezer forint alatt ki sem nyitják a motorház tetőt......

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem