NISSAN PRIMERA

Futott kilométer: 160 000 km

Vegyes fogyasztás: 10.2 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Aki drágán akar autózni (10 literes fogyasztás mindenhol a 6 sebességes váltó ellenére!) egy olyan batárral, ami a 140 LE ellenére egy Zsiguli gyorsulásával rendelkezik akkor nyugodtan vegyen egy ilyet! Hűséges kocsi lesz, nagyon ragaszkodik a gazdájához, lehetetlen eladni! A kereskedők kiröhögtek a beszámítás kérdésére és heteken keresztül hirdetheted, senki sem fog zaklatni! Az alkatrészek nagy része csak gyáriban van arany áron, bontott, utángyártott nincs, a szerelők utálják a szerviz költsége kb. a duplája egy másik átlag autónak (előtte Ford Mondeóm volt). Összességében kényelmes, de a nagyapámnak való: lomha és érthetetlenül sokat zabál.

Használó

Születési éve: 1967

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: atlagos

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Lakóhely: budapest

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: megfelelo

Csomagtér: atlagos

Ülések: kenyelmetlen

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? lusta

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? nem

Fogyasztás városban: 10.5 liter

Fogyasztás országúton: 9.7 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 10.2 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 3 alkalom

Meghibásodás leírása: 1., Kormánymű: a szervó folyik mindenhol. Nissan betegség, semmit sem tudnak vele csinálni, azonban tök gáz, hogy mindig olajos a motortér környéke a szervótartály miatt. Aztán elkezdett nagyon durván 12-15 litereket fogyasztani, aminek az oka, kapaszkodj meg: a szervóolaj a levegőszűrő elé csöpög, e miatt az felszívja és az olajos pillangószelep szarul működik. Megoldás: kormánymű teljes felújítása 120,000.- Ft, azonban 2 hét múlva megint csöpög, mert ez Nissan betegség... Nnnna ez azért gáz...

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: hajtás / váltó Javítás összege: 140000 Ft. Leírás: Kuplungja gyenge, 130,000 km-nél teljes csere.... ???

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem