RENAULT LAGUNA

Futott kilométer: 116 000 km

Vegyes fogyasztás: 6.5 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

A tekintély adó magabiztos, egyenletesen duruzsoló 2,2-es diesel motor hangja, nagyon illik az autóhoz. Amire mindég oda kellett figyelnem az, ha 4 en vagy 5-en ültünk az autóban, akkor a beállás, kiállás, vagy a kisebb kiemelkedésekre, gödrös utaknál, járdáról való leállás stb. mert az alja könnyen leért.

Használó

Születési éve: 1945

Neme: no

Vezetési stílusa: atlagos

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 1

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: atlagos

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? megfelelo

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 7.5 liter

Fogyasztás országúton: 6 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 6.5 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma:

Meghibásodás leírása: Egy igazán nagyon jól bevált széria, még látszik mindenén a preciz összerakás, anyagok minősége, rendkívül jó a szigetelése, ez főleg hideg időben észlelhető, (leállás után még hosszú ideig nem hűl ki az utastér) jó strapabíró diesel motor, kis fogyasztás, kényelmes megbízható autó. Remélem, hogy még sok újabb modelú társát kitapossa. Természetesen ehhez szükség van a rendszeres szervízre. (olajcsere, szűrők cseréje, jó gumik, stb.) Ami a rovására írható, az hogy kicsit lehetne magasabb felépítésű, így a magyar útviszonyokat jobban el tudná viselni.Leírás: Ezt még nem kellett vontatni, remélem, hogy erre nem fog sor kerülni. Olyan helyszíni probléma már adódott, hogy az ablaktörlő folyadékot pótolni kellett, mert kifogyott. A kellemetlenség az annyi volt csupán, hogy jól eláztam, mivel esett az eső.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Javítás összege: 18000 Ft. Leírás: Az akkumulátorját kellett egyszer cserélni, mert elöregedett, betöltötte a 7. évét. Két alkalommal történt fényszóróizzó csere, úgyszintén 2 szer pedig féklámpa izzó és parkír izzó cseréje.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem