VOLKSWAGEN CADDY

Futott kilométer: 215 000 km

Vegyes fogyasztás: 7 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

-Hogy nem raktak vízhőmérséklet mérőt egy kis haszonjárműbe ez szarvas hiba. Én személyautó felszereltségű kivitelben használom. A gyengécske motorra nagyon kell vigyázni. Hogy a francia női kocsikban nincs az rendben, úgy sem tudják mit jelenet. -Az ülések komoly egészségügyi problémákat okozhatnak hosszú idő után. -A lemezrugós hátsó rugózás miatt kis terhelés esetén a hátulja elpattog a nyomtávból. Még új lengéscsillapító mellett is kagylósan kopik a hátsó gumi. - Nem szedi a köveket magára. - Mindig könnyen indul. - Izzógyilkos . 2 havonta tompított fényszóró izzócsere. Hátul félévente. (1év. 60e.km.) - Megfelelő szervizelés esetén olajcserétől képes olajcseréig menni utántöltés semmi. /30e. km./

Használó

Születési éve: 1964

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 2

Komfort, design

Utastér: megfelelo

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 8 liter

Fogyasztás országúton: 7.5 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 7 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 1 alkalom

Meghibásodás leírása: Kettes henger PD. elem leállt . Saját lábán ment a szervizbe.Leírás: PD. elemek nagy melegben leállnak.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: motor Nincs kiemelt meghibásodás. Leírás: PD. elem probléma folyamatosan, de csak nyáron nagy melegben. Nincs hűtővíz hőfok mérőműszer a kocsiban. A korábbi megfőzős WV. motorok után most úgy gondolták nem kell. Amikor nem megy egy henger akkor csak a teljesítmény csökkenésből jön rá az ember hogy baj van. Mikor már a kipufogón folyik az üzemanyag akkor jelez hibát. Szarvas hiba ! Nagyon kéne a motorhőfok mérőműszer. Hát meg lehet így főzni ezt is,mint a régi Passatokat Egyébként ha minden oké soha el sem indul a hűtő ventilátor,még nyári melegben sem.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: A PD. elem leállása elektromos hibának tűnik. Zárlatként jelzi. Nagyon magas javítási költségek.

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem