OPEL CORSA B

Futott kilométer: 129 000 km

Vegyes fogyasztás: 5.9 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Tipikus magyarország senki se akar tiszteségesen vagy aki akar azt nem hagyják.Egyszer amikor megállt az autó pont arra járt az az opel szalonszervizes aki foglalkozott az autóval és az út szélén 10perc alatt megcsinálta,de mondta hogy a szalonban nem engedik a "bütykölést"-Szerintük ha a motor rossz a számítógép kimutatja ,ha nem ír ki semmit akkor semmi baja. Tetszik,hogy kis mérete ellenére 2x költöztünk vele,ha rájön az ember hogy pakoljon akkor rengeteg minden elfér benne. Tetszik még hogy ha motor rendben van olyan dinamikus és erős ehhez a fogyasztáshoz képest hogy párja nincs. Ha saját magam figyelek az autóra akkor nagyon megbízható. Ha figyelek rá akkor még nem hagyott ott sehol maximum jelezte kis rángatással vagy valami hanggal hogy valamire figyeljek. Utálom hogy Magyarországon a SZERVIZEK IS hülyének nézik az embert.Egyszer egy kék osztrák benzinkúthálózaton sikerült 52,9litert tankolni a 45literes tankba és ez csak egy eset a sok közül.

Használó

Születési éve: 1979

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Lakóhely: budapest

Gyerekek száma: 1

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 6.3 liter

Fogyasztás országúton: 5.6 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 5.9 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 1 alkalom , ebből 3 lerobbanás

Meghibásodás leírása: A szalonszervíz csapnivaló,mivel kisautó nem akarnak foglalkozni vele-hát még jobban belenézni mi a baja.Ezután jött a"sufni tuning" a "trabantos haver" és 1 nap alatt megcsináltuk azt ami a szalonszerviz számítógépe 10 nap alatt csak jobban elrontott. Lerobbanás oka: motor 2 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg Leírás: -Alapjárati léptető motor 2X -akksi

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: motor Javítás összege: 50000 Ft. Leírás: A szalonszerviz megvetette velem a légtömegméröt közbe meg teljesen más volt a baj.A "trabis haverral"megcsináltuk ezt is -a GYÚJTÓTRAFÓSOR a müanyag alatt tiszta rozsda volt.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem