VOLKSWAGEN PASSAT III

Futott kilométer: 490 000 km

Vegyes fogyasztás: 6 liter

Döntően hol autózik: autopalya,orszagut

Külföldről hoztam 2002-ben.Azóta kb 250-300 ezer km-ert mentem vele.Sokat jártam hosszú útakon (autópályán).A fogyastása 7,5l volt,és a kűlföldi emelkedőket kicsit nehézkesen vette az AAZ-s motorral.Hatalmas raktere és kényelme miatt,mégsem akartam megválni tőle.Kiderítettem,hoy a tdi változat sokkal jobbb,ezért raktam bele egy 1Z-motort némi átalakításokkal.Igy megváltozott a fogyasztása 6l/100km alá.Legnagyobb hidegben is első fordításra indul(kicsit sokára melegszik fel üzemire).Üzemanyagtankjába 98l fér!! nem hivatalosan de ha a levegőztetőjét a tanksapkánál nyomva tartom,75l után még 20-23l belemegy kifolyás nélkül.Közel lakom az ukrán határhoz és mindig ott tankoltam (egyáltalán nem rossz minőségü üzemanyagot kb:150-Ft ért.Kiszámolhatod.

Használó

Születési éve: 1977

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: autopalya,orszagut

Lakóhely: falu

Gyerekek száma: 2

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 6 liter

Fogyasztás országúton: 6 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 6 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 2 alkalom

Meghibásodás leírása: Vizpumpa problémája ékszij feszessége miatt Azóta a második vízpumpámmal 150000km-ert tettem meg Adagoló és porlasztó probléma. Vizes üzemanyag miatt történt. 40000-ft ba került a javítás 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Nincs kiemelt meghibásodás. Leírás: Adagoló és porlasztó saját hibám miatt ment tönkre víz került a tankba,(nem tankolásnál).

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál:

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: Egyszerü és bevált konstrukció könnyű szerelni.Karosszériája nem rozsdázik úgy mint a fiatalabb passzátok,de azért kezd egy két helyen látszani az idő vasfoga.

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem