OPEL ASTRA F

Futott kilométer: 215 000 km

Vegyes fogyasztás: 8 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Sok apró idegesítő hiba, viszont az alkatrész árak tényleg nagyon olcsók. A motorja tényleg sose kop el, de sajnos zabálja az olajat. 7500 km-nél mindig olajcsere és akkor 3000 km-ig 1-2 deci fogy csak, 5-6 ezernél viszont van hogy egy ezresre simán megeszik egy litert is. A maga korában nagyon jó kis gép lehetett, de már eljárt felette az idő. Ennek ellenére is mindíg elvisz A-ból B-be gond nélkül. A célnak megfelel.

Használó

Születési éve: 1984

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Lakóhely: budapest

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: megfelelo

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmetlen

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? megfelelo

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? nem

Fogyasztás városban: 8 liter

Fogyasztás országúton: 5.9 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 8 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 13 alkalom

Meghibásodás leírása: Mi csak sz*rkupacnak hívjuk... ez szerintem mindent elárul. Mindíg van valami baja. Amit cseréltem 2 év alatt: hűtő, komplett gyújtás, komplett fékrendszer, toronycsapágy, kuplung, féltengely, stabilizátor már vagy 4-szer, kipufogó rendszer, kormányösszekötő, lengéscsillapítók, bal 1 ülés eltört, 1-2 kábel, gumicsövek, vezérlés, termosztát, hőgomba, szervó-pumpa, gólyaláb, rugó... Lassan szabadulnék tőle, de már sajnálnám eladni... a fél autó már ki lett cserélve...Leírás: Eddig nem volt. Ehhez kell, hogy ha valahol valami probléma van (valami újabb helyről is csörög-zörög, kattog, stb.) azt záros határidőn belül kicserélem...

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: futómű / fék Javítás összege: 80000 Ft. Leírás: Mindíg van valami baj, de az alkatrészek ára nem vészes. Csupán idegesítő, hogy sok idő megy rá.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: Ez pozitív. Mindent meg lehet csinálni néhány ezresből! A legdrágább hiba sem kerülhet 5 számjegyű összegnél többe.

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem