AUDI 100

Futott kilométer: 362 000 km

Vegyes fogyasztás: 6 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Imádtam az autómat! Megbízható, jól vezethető, könnyen irányítható, súlya miatt télen is jó tapadása, nem akad el. Kényelmes, a mai "modern" autókban fellelhető extrák már akkor benne voltak, vannak, megjelenése az utakon exkluzív, tekintélyes, dizájnossága szemet gyönyörködtető. Szerelhetősége kiváló!! könnyen, kevés összegből is javítható (nem kell komplett cserélni a rossz elemet, lehet alkatrészt kapni hozzá, és cserélni, PL:generátor csapágy, tükör lap, stb) Eladtam, egy új Opelba beszámították, de már megbántam.... ami rossz benne?:?: amit a többiek is írtak, hogy talán a fékhatás lehetne jobb egy ekkora tömegű autóhoz, de különleges -verseny- fékbetétekkel ezt lehet kompenzálni, habár akkor meg a gyors kopás jelentene gondot. ..-tettem föl képeket róla, nem tudom hol lehet látni, én nem látom... :-(

Használó

Születési éve: 1968

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 3

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 7 liter

Fogyasztás országúton: 5 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 6 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 1 alkalom , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: a főtengely végén levő lenditökerék egyszer elnyirta az éket, és "összekuszálódótt" a vezérlés, de még így is hazavitt, amíg le nem állítottam. Csörgött,csattogott, de hazavitt!!!!Lerobbanás oka: motorLeírás: a fent említett gond, de akkor is hazavitt! Amíg le nem állt a motor minden müködött, amint leállítottam, többet nem indult, csak javitás után.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: motor Garancia már lejártJavítás összege: 100000 Ft. Leírás: 10 db Hidrotöke, 1db szelepszár, 10 szelepszár szimering, vezérműszíj, vezérmű fogaskerék, ék, henger fej pakolás, és hozzá a hengerfej csavarok,munkadíj.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem