VOLVO XC90

Futott kilométer: 171 000 km

Vegyes fogyasztás: 10 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Télen városban nem lehet használni /beszéltem mérgemben a Svédekkel is, amire ők azt mondták, hogy ez igaz/!!!!!!!!/ erre a kereskedőnek kellett volna figyelmeztetnie?????????!!!!!!!!!! Mi meg úgy gondoltuk, hogy elég egy autó is!!! Mi az, hogy nyári autó, meg téli autó? Ez olyan lessz mint a nyári, meg téli gumi???!!!!! Jó ez az eszement környezetvédelem!!! A szerelő szerint kiégetéskor ugyanúgy a levegőbe megy a korom! Úgy lehet!

Használó

Születési éve: 1952

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? nem

Fogyasztás városban: 11 liter

Fogyasztás országúton: 9.1 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 10 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 3 alkalom , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Aki városban is akarja használni télen, az ne vegyen ilyet!!!!!! Már a Svédekkel is beszéltem /a gyárral/, és bizony ők is azt mondták, hogy csak az üzemi hőmérsékletű használat célszerű!!! Ez télen, városban, úgy hogy 5 km.-t elmegyek majd egy óra múlva ujabb rövid táv, megújabb.......... Na ebből kb. 30-40-km.-t lehet abszolválni, majd megjelenik a koromszűrő tele felírat. Ha van egy kis szerencse, akkor 3500-s fordulat felett kb. 10 perces "menet" kitakarítja, ha nincs akkor szervíz koromszűrő égetés, "elégett" motorolaj + szűrő csere horror áron!!!!!! Jobb arról nem is beszélni, ha a részecskeszűrő nem engedi a nem tudom hanyadik kiégetést. Az kb. 300000:-Ft. csere. Kell mellé egy kis városi autó is!!!!!! SAJNOS KÉSŐN TUDTAM MEG!!Lerobbanás oka: hajtás / váltóLeírás: 156000km.-nél a kuplung kinyomó kikészült. Csere.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: hajtás / váltó Nincs kiemelt meghibásodás. Leírás: Eladtuk autóinkat. Elég egy is, ami megfelel kívánalmainknak, pl. sielés, lakókocsi vontatás. Hát ez nem jött be!! Télen, városban nem használható/!!!/, mert míg nincs üzemi hőmérsékleten a motor, úgy nyomja a kormot a szűrőbe "mint állat"! Szervíz következik meglepően rövid idő után, majd a kasszánál a horror!

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem