VOLVO S40

Futott kilométer: 185 000 km

Vegyes fogyasztás: 5.4 liter

Döntően hol autózik: autopalya,orszagut

Tetszik: Mi az ami a legjobban tetszik az autóban? MINDEN! Belül: Agyagválasztás; kényelem; minőségi összeszerelés (ritkán, átmeneti zörgések); helykínálat (ostoba aki azt mondja szűkös a helykínálata, akár hátul is); biztonság(érzet); CSEND (Renault diesel és országút, de pályán is halkabb utódánál - tapasztalat); M56 váltó (hirtelen előzésnél váltani kell). Motor: kifelyetetten dinamikus, gazdaságos; fék: jok de lehetnének közvetlenebbek; futómű: szerintem nagyon is eltalált, jólelnyeli az úthibákat a határolóig (persze 195/60 R15 gumikkal) Utálom?: olyan nincsen és nem is értem ezt a negatív hozzáállást úgy összességében. Mondjuk ami nem tetszik: ez talán a csomagtér mérete, de még inkább talán a bedomborodó kerékdobok. Ez azonban még nem nagyon okoz gondot család hijján; Öten is szoktunk vele utazni, felnőttek, kényelmesen és a csomagok is bőven elférnek. Persze aki minden áron magával akarja vinni a fél háztartást, annak kicsi lesz a csomagtér. Aki azonban ésszerűen pakolva az útra elég az átag dolgokra, utazásokra.

Használó

Születési éve: 1978

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: atlagos

Döntően hol autózik: autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: atlagos

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 5.8 liter

Fogyasztás országúton: 5 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 5.4 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma:

Meghibásodás leírása: Ha szervízbe kell vinni az autót, ajánlanám a fehérvári Volvot (Pesten is van szalonjuk). Itt ugyanis az 5 évnél idősebb Volvokra nagy kedvezményeket adnak!!! Izzítógyertya csere, így 180e km-nél :-) (ezt persze ne márkakereskedőnél vegyük)

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Nincs kiemelt meghibásodás. Leírás: Klímavezérlő meghibásodott, de részben saját hibámból ;-(. Javasolt a műszerfali izzókat MÁRKASZERVÍZBEN (nem szakszervízben) cseréltetni!!!

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál:

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem