VOLKSWAGEN GOLF V

Futott kilométer: 72 500 km

Vegyes fogyasztás: liter

Döntően hol autózik: autopalya,orszagut

KATEGORIÁJÁBAN MESSZEMENÖLEG A LEGTÖBB KÉNYELMI ÉS BIZTONSÁGI CSOMAGOT KINÁLTA annó ALAP ÁRON/6H RÁDIÓ TÁRCSAFÉK E. H.ASR ABS/STB!!!AMIKOR VETTÜK KB 9 MÁRKA SZALONBAN JÁRTUNK.ÉS IGY JUTOTTUNK EL A VW-IG.1 PÉLDA A NAGY KONKURENS "O" DOBFÉK HÁTUL RÁDIO ELÖKÉSZITÉS STB.EZ TARTOZOTT AZ ALAP KIVITELHEZ.NEM BÁNTAM MEG HOHY VW GOLFOT VÁSÁROLTUNK!!!!NAGYON MEGVAGYOK VELE ELÉGEDVE.EDDIG CSAK TANKOLTAM ÉS A KÖTELEZÖ SZERVIZEKRE VITTEM.A MOTOR MINT A HARMAT DE LASSAN JÁRJ TOVÁBB ÉLSZ!1.4 TSI-NEK JOBBAN ÖRÜLNÉK DE MAJD LEGKÖZELEBB!!

Használó

Születési éve: 1978

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: atlagos

Döntően hol autózik: autopalya,orszagut

Lakóhely: falu

Gyerekek száma: 2

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: atlagos

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban:

Fogyasztás országúton:

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás:

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 2 alkalom

Meghibásodás leírása: BALL HÁTSÓ AJTÓT NEM TUDTUK KINYITNI.GYEREKZÁRAT HASZNÁLOM EZÉRT BELÜLRÖL NEM LEHETETT NYITNI KIVÜLRÖL PEDIG AZT MONDTÁK A ZÁR BOVDEN KIUGROTT A HELYÉRÖL.KB 15 PERC ÉS MENTEM TOVÁBB.GARANCIÁBA TÖRTÉNT A JAVITÁS. KB MÁSFÉL ÉV MULVA UGYAN EZ A PROBLÉMA KB 30 PERCET VETT IGÉNYBE ÉS AZT FÜZTÉK HOZZÁ,HA LEGKÖZELEBB ELÖFORDUL CSERÉNI KELL A ZÁR SZERKEZETET 20000FT LESSZ.7000FT VOLT A MÁSODIK BEAVATKOZÁS.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: utastér Javítás összege: 200000 Ft. Leírás: A KORMÁNY KÖZÉPSÖ RÉSZÉN,OLYAN HELYRÖL AMIHEZ NEM LEHET EGYSZERÜEN ODAFÉRNI,LEJÖTT A VÉKONY BÖRHATÁSÚ TAKARÓBEVONAT,AMINEK SZÜRKE SZINE VAN EZ ADJA A SZINÉT A KORMÁNYNAK.ALATTA FEKETE MATT A MÜANYAG TEHÁT ESZTÉTIKAILAG CSÚNYÁN NÉZETT KI.A SZERVIZBEN IDÖPONT EGY. UTÁN GARANCIÁBAN KICSERÉLTÉK!!!UGYMOND LÉGZSÁKOT CSERÉLTEK MERT EZ EGYBE VAN A LÉGZSÁKKAL.MEGLEPÖDTEM MERT AZT GONDOLTAM H KIJAVITJÁK VAGY UJBÓL BORITJÁK.IGY AZÓTA SZÉP A KORMÁNYOM.EZ SZÁMOMRA ÉS MÁSOKNAK IS MEGLEPÖ ÉS POZITIV HOZZÁÁLLÁS A SZAKSZERVIZTÖL.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 50000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem