VOLKSWAGEN TRANSPORTER T5

Futott kilométer: 105 000 km

Vegyes fogyasztás: 8 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

A vezetési élmény tényleg élményszámba megy. Üresen a háta kicsit pattogós, de meg lehet szokni.A 84 Le elég kevés, ezért van benne chiptuning, így viszont a fogyasztásmérő pontatlan lett.(Úgy emlékszem előtte jól mért) Hiányzik viszont a 6-ik fokozat, utazónak jó lenne. Az alapfelszereltség jó ár-érték arányú, de néhány ma már alapvető extrával nagyon el tud szállni az ára. Szerintem ez komoly negatívum a VW-nél. Néhány átalakítást végrehajtottam rajta, így szerethetőbb lett: körbe üvegezés,sínrendszer, 5 multivan ülés, multivan tetőkárpit, hőszigetelés, saját készítésű oldalkárpit tárolóhelyekkel valamint fapadló jármű pvc-vel,dupla reflektoros első lámpák, ledes tükrök, tempomat, fólia,lökhárító védőcsík, szebb kerekek... Így kaptam egy öszvért amivel akár szinházba is elmehetek, viszont irgalmatlanul meg is pakolhatom, dolgozzon azért van. Tavaly megjárta Albániát, na ott aztán vannak sz@r utak, de tette a dolgát. Ahogy állnak a dolgok, még sokáig társam lesz, ezért szigorúan betartom a szervízintervallum által előirt cseréket, javításokat, eddig bevált.

Használó

Születési éve: 1962

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: budapest

Gyerekek száma: 2

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 9 liter

Fogyasztás országúton: 7 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 8 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 2 alkalom , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Kéttömegű lendkerék,generátor szabadonfutóLerobbanás oka: hajtás / váltóLeírás: Az én hibám volt, elástam magam és addig kínlódtam, míg leégettem a kuplungot.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: hajtás / váltó Javítás összege: 130000 Ft. Leírás: Kéttömegű lendkerék, úgy tudom tipushiba.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem