TOYOTA 4 RUNNER

Futott kilométer: 221 000 km

Vegyes fogyasztás: liter

Döntően hol autózik: autopalya,orszagut

A lakóhelyem környékének gyalázatos útviszonyai miatt vettem meg, és megszerettem. USA típus, minden extra működik, az automata váltótól a tempomaton keresztül a felező és a négykerék hajtás, elektromos napfénytető, stb. stb. A csomagtér, bár megosztja a nagy gáztartály, mégis óriási, lehajtva a hátsó üléseket. Nyugodt tempóban utazva élmény, hogy télen-nyáron hegyen-völgyön megy, mint egy mozdony. Kanyarban nem tanácsos vele eszetlenkedni, mert akár fel is lehet borítani. Azt nem kedvelem, hogy nekem parkolás esetén tolatva szinte ordítóan hiányzik valami segítség, radar, vagy kamera, vagy az utas :-).

Használó

Születési éve: 1945

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: higgadt

Döntően hol autózik: autopalya,orszagut

Lakóhely: falu

Gyerekek száma: 2

Komfort, design

Utastér: megfelelo

Csomagtér: higgadt

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? nem

Fogyasztás városban: 22 liter

Fogyasztás országúton: 16 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás:

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 2 alkalom

Meghibásodás leírása: A gáz reduktor beállítása miatt kétszer kellett szervízbe menni á 2000.-ft.Leírás: A gépkocsi V6 3l-es benzines, de hivatalosan gázzal megy, a fenti fogyasztási értékek gázból értendők. Vidéken élünk, a hegyről , ahol lakunk, úttalan út vezet a faluba, a 22l-es fogyasztás a napi 6km hegyről le, hegyre vissza esetén igaz. A 16l autópályán érvényes.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: karosszéria Nincs kiemelt meghibásodás. Leírás: Vásárláskor több eleme korrodált volt, komoly lakatosmunkával rendbe hozták, gyári festékkel újrafényezték az egész járművet értő kezek. Ugyanígy a fékeket stb. is felújították szakértő módon, most mint az új, ügy működik minden. Kipufogó hátsó dob csere is volt.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál:

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: A típusnak kiváló, szakértő mesterei vannak, alkatrész is van bontóban, de rendelni is lehet külföldről, ha kell.

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem