SUZUKI AJ 50

Futott kilométer: 33 000 km

Vegyes fogyasztás: 12 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Nagyon kevés beletett km ellenére volt hibája, pedig az autó Japánban készült. A 140 LE motorhoz képest lomha, 80 Km/h után tér kicsit magához, van már zörgés -ha jelentéktelen is- az utastérben a kárpitból. Elég magas felszereltségű modell ellenére egy-két alapvető dolog hiányzik. Mondjak jót is? Úttartása kiváló, jól vezethető. Csúszós, havas úton király, keveset voltam vele terepen, de ott nagyon jól vizsgázott. Belső tér elég nagy és szerintem a belső és külső kialakítás szépen sikerült, kényelmes. Az első ránézésre nem nagy csomagtartó nagyon jól kihasználható. Fűtés, klíma, elektromos kapcsolók, műszerek, műszerfal, rádió, CD kiváló. Összefoglalva: A megszokott SUZUKI megbízhatóságban a fent leírt -szerintem nagy hiba miatt- csalódtam! A motor lomhább a vártnál. Más szempontból viszont elégedett vagyok.

Használó

Születési éve: 1966

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 1

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? megfelelo

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? nem

Fogyasztás városban: 13 liter

Fogyasztás országúton: 11 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 12 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 2 alkalom

Meghibásodás leírása: Kardántengelynél szimering és csapágycsere. Most sem stimmel valami, valószínűleg futómű probléma van, mert rosszabb útviszonyoknál hangot hallat elölről lentről. Hozzáteszem, hogy kíméletesen bánok a kocsival, mindent megkap, amit a szervizkönyv előír, nehéz terepen alig voltam vele. Ez már a második Suzukim, előtte egy Baleno volt amelybe 120.000 km-t tettem bele és műszaki probléma NEM volt!!!

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: hajtás / váltó Javítás összege: 50000 Ft. Leírás: Kardántengelynél szimering és csapágycserék.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 50000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem