MERCEDES-BENZ C-OSZTÁLY

Futott kilométer: 512 000 km

Vegyes fogyasztás: 7 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Stabilitás, csúszós úton is természetesen az évszaknak megfelelő jó gumikkal kiváló. -20fok alatt is azonnal induló motor!!!! Az elektrónikus fokozatmentes automata kiválló, pedig az óra szerint 512000km van benne! Szerintem ennél több! Az egész komfort az ülések szabályozható fütése, a külső tükrök automata fűtése, a beépített hátsó gyerekülések. Szóval az egész MERCEDES csak ezeket a LUKAS és társait kár volt oda beengedni!!!!!!!!!!!!!

Használó

Születési éve: 1952

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 2

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 8.5 liter

Fogyasztás országúton: 6.5 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 7 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 3 alkalom , ebből 2 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Egy kombi karosszéria, 4 hengeres 2,2-es szívódiesel motorral. Vajszinű azaz taxi volt Németországban. Már a vásárláskor is sokszor kigyulladt az EPC lámpa. Az eladó azt mondta, üzemanyag szűrőt kell cserélni!?! Én naívan megettem!!! Az adagolóval(LUKAS)kínlódtam rengeteget! Végül felújítás lett belőle a sok tákolás után, a végén 350000Ftba került. Azóta egyszer volt gar.jav. most megy szépen. Napi 250-350km-t megyek. A rossz adagolóval sem hagyott ott sehol!!! Az elektrónikus automata váltó nagyon jó, ha működik! Sajnos egyszer megadta magát, éppen útközben. Egy sebesség előre egy hátra max.30km/óra ISZONYÚ! Javítás után nagyon jó! Az átlag fogyasztás télen-nyáron klímávakl 7 liter körül van úgy, hogy 90-110 között megyek országúton városban pedig dinamikusan. A hátsó ülésekbe épített GYÁRI gyerekülés magasító fantasztikus!!!Lerobbanás oka: hajtás / váltóLeírás: Automata váltó alaplap csere 75000,-Ft. Előtte kétszer motorvezérlő hibatörlése alkalmanként 10000,-Ft

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: motor Javítás összege: 350000 Ft. Leírás: Elektrónikus adagoló(LUKAS)felújítása, javítása. Magyarországon egyetlen helyen érdemes ezt csináltatni, ahol értenek is hozzá, KECELEN BENEDECZKI mühelyben!!!!!!!! A többiek mind pancserek!!! Legalábbis akikkel engem összehozott a sors!!!

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem