OPEL ASTRA G

Futott kilométer: 46 000 km

Vegyes fogyasztás: 5.5 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Az autó formája tetszik a legjobban!!! A fogyasztása és a motor hangja megint csak szuper!!! UTÁLOM a váltóját! Ha több pénzem lett volna CSAK és KIZÁRÓLAG autómatát vettem volna.Az előző autóm egy Opel Vectra A volt 2.0 autómata és 6 évig hajtottam.Soha nem volt baja a váltónak.Az volt a legtutibb az egészbe!Ha megint autót cserélek az nem leshet más CSAK autómata váltós!!!!

Használó

Születési éve: 1972

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 1

Komfort, design

Utastér: megfelelo

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? lusta

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 6.2 liter

Fogyasztás országúton: 5 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 5.5 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 2 alkalom

Meghibásodás leírása: A vezető oldali ülést a szervíz nem tudta megcsinálni,hogy ne nyiszorogjon(pl.:kuplungoláskor).A sebességváltója nehezen veszi az 1-es fokozatot álló helyzetben. A szervíz átvert az első"kötelező"szervízeléssel!!! Opel Rupesky Szeged CSAK a levegőszűrőt cserélte ki és kérésre az ablaktörlő lapátokat horror áron. Számszerűleg 43.000.-Ft A második szervizelést az ismerősöm csinálta(mindent kicserélt előttem 60 perc alatt)15.000.-Ft ért A véleményem a szervízről(Opel Rupesky Szeged):SOHA TÖBBET NEM VISZEM ODA!!!

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Nincs kiemelt meghibásodás. Leírás: Tankasapka fedele eldeformálódott,de garanciába kicserélték. (Mint,ha a fogukat húzták volna,olyan készségesek voltak:Opel Rupesky Szeged)

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál:

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: Vezető ülés a mai napig nyiszorog...már megszoktam. A szerviznek NEM sikerült megjavítania(jól befújták szappan spray-val) :) Opel Rupesky Szeged...:)

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem