SUZUKI BALENO

Futott kilométer: 175 000 km

Vegyes fogyasztás: 7.6 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Hátulra befér a 3 gyerek. Hivatalosan 370 l körüli a csomagtartó, de plafonig rakva sokkal több befér (amit ki is használunk néha :)) Nagyon szeretem a rúgózását, kifejezetten kényelmes a kicsi (13-as) kerekek ellenére. A motor jól húz, takarékos. A klíma egy kicsit gyenge szerintem, és ehhez képest sokat dob a fogyasztáson, városban majdnem 1,5 l-t. Az utolsó olajcserénél kevesebb olaj jött ki belőle, úgy tűnik elkezdte csipegetni.

Használó

Születési éve: 1971

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: atlagos

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely:

Gyerekek száma: 2

Komfort, design

Utastér: megfelelo

Csomagtér: atlagos

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? megfelelo

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 8 liter

Fogyasztás országúton: 6 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 7.6 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Az autót ismert hibáival együtt vettem meg, rendbe tettem, ezután hűségesen szolgál. A kötelező szervizeken kívül nem látott szerelőt már 6 éve. 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: futómű / fék Javítás összege: 60000 Ft. Leírás: Az előző tulajdonos szerelője figyelmetlen volt. A féltengelyek gumiharangját előírás szerint 45000 km-ként ellenőrizni kell, szükség esetén cserélni. ezt elmulasztották, gumi kirepedt, por, víz pedig behatolt a kardáncsuklókba. Gyári féltengely 90000 Ft/db, de sikerült jóval olcsóbban csak a kardáncsuklókat kicseréltetni 30000Ft/db áron. Mint írtam, ezzel az ismert hibával vettem az autót, a javítás költségét én a vételár mellé könyveltem. Ezen kívül volt még rajta egy nagyszervíz, vezérműszíj csere, ugyanekkor fékbetétek is cserélve lettek, illetve szabályozták a féktárcsát. Azóta csak olajcserére hordom, illetve egyszer 120000km környékén kiégett a műszerfalvilágítás.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem