VOLKSWAGEN PASSAT VI

Futott kilométer: 160 000 km

Vegyes fogyasztás: 6 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Esőérzékelős ablaktörlő hol szuperül, hol pedig össze-vissza működik. MOTORHANG-----nagyon csúnya (BKP kód) :D , az 1.9pdtdi-kel össze nem lehet hasonlítani. Az újabbnak sokkal szebb hangja van , de belül úgysem hallani semmit. Minden más tetszik az autóban. Amióta nálam van, értelemszerűen mi is szervizeljük. Nem kátrányos benn az olaj, nem egy leharcolt maszat hulladék cégautó, amit oly sokan megvásárolnak visszatekert km órával. (utána meg ez is rossz, az is rossz, pdelem, kuplung- megjegyzem akinek szétmegy a kuplung az autójában 100-200e km-nél az azért gondolkodjon el, hogy vesz néhány vezetés-órát.) Soha nem eszi az olajat, még egyszer sem kellett utántölteni, pedig nem 90el járok vele. Igaz mindig meleg motorral hajtom csak meg (erre különösen ügyelek) és nem vagyok egy elmebeteg autógyilkos. Fogyasztása nagyon jó. Másfél tonna a gép és vegyesben, dinamikusan 6Lel el lehet vele járni. (aki 8at ír, meg 9et, az vagy hazudik, vagy egy idióta vadbarom, aki szétgyilkolja szerencsétlen autót.) Átlagban, vegyes használat mellett, dinamikus, de nem idióta vezetéssel kizárt a 6-6,5l-nél magasabb fogyasztás.

Használó

Születési éve: 1985

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: megfelelo

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban:

Fogyasztás országúton:

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 6 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 1 alkalom , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: ÜzemanyagszivattyúLerobbanás oka: elektromos rendszer 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg Leírás: Az én hülyeségem. Az üzemanyag-szivattyú borzasztó hangot kezdett kiadni magából. Az alkatrészt megrendeltük, meg is jött, de sok volt a dolgom, folyamatosan úton voltam, így a cserére nem került sor, míg......

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: elektromos rendszer Javítás összege: 28000 Ft. Leírás: Saját szervizemben javítottuk, 28000.- Ft-ért jött meg a gyári üzemanyag-szivattyú.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem