SUZUKI SWIFT

Futott kilométer: 90 000 km

Vegyes fogyasztás: 5.6 liter

Döntően hol autózik: autopalya,orszagut

Négy éve vettük, akkor 55.000 km volt a kocsiban. Nagyon megbízható autó. Soha nem hagyott cserben. A motor most is jól működik. A sebességváltó pontos, nem lötyög, bár néha nem sikerül betenni egyesbe. Ezt az autót még úgy tervezték, hogy elektronikus kütyük nélkül is az úton maradjon. Kanyarban nem billeg, nem imbolyog. A lengéscsillapítók lehetnének kicsit puhábbak. Elektromos hiba eddig nem volt. A karosszérián rozsdásodásnak nincs nyoma. A fényezése most is szép. Az ajtók nem lógnak, nem nyikorognak. Az ajtók körüli gumik most is rugalmasak. Az autóban minden kapcsoló működik. A jobb oldali ajtó műanyag borítása néha hajlamos a nyöszörgésre. A jó arányú csomagtartó egy négytagú család nyaralásához szükséges minden csomagot elnyel. Izzócserére eddig kétszer került sor. A művelet a garázsban három percet vett igénybe. A szervizelési és fenntartási költségek alacsonyak.

Használó

Születési éve: 1965

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: atlagos

Döntően hol autózik: autopalya,orszagut

Lakóhely: budapest

Gyerekek száma: 1

Komfort, design

Utastér: megfelelo

Csomagtér: atlagos

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? megfelelo

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban:

Fogyasztás országúton:

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 5.6 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 3 alkalom , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Első alkalommal, mikor a lengéscsillapítók miatti visszahívások idején a márkaszerviz szólt, hogy ingyen kicserélik az első lengéscsillapítókat japán gyártásukra, annak ellenére, hogy a lengéscsillapítókkal nem volt gond és a kocsira a garancia már rég lejárt. Második alkalommal ki kellett cserélni a lyukas kipufogócsövet. Harmadik alkalommal egy durva kátyú miatt kellet kicserélni az egyik kerékcsapágyat. 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: futómű / fék Javítás összege: 53000 Ft. Leírás: Utángyártott kerékcsapágy helyett eredet csapágy került bele. Ezért került ennyibe.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem