VOLKSWAGEN GOLF II

Futott kilométer: 987 000 km

Vegyes fogyasztás: 6 liter

Döntően hol autózik: autopalya,orszagut

A leghülyébb dolog az hogy nagyon nehéz az első lökhárítókat manipulálni.Mondjuk 1 nap alatt becsöveztem mögé a hosszú Intercoolert,de inkább összevagdaltam a kezem,mint azt az átkos 4 db csavart tekergessem vakon aknáról a haverral,mint legutóbb.

Használó

Születési éve: 1980

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: autopalya,orszagut

Lakóhely: budapest

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 6.5 liter

Fogyasztás országúton: 4.8 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 6 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 3 alkalom , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Tettem bele egy állítható koni szettet,egy 220LE-s mechanikusan felhúzott,krézi féle tdi motort,egy gti ülés szettet,valamint 4 szép kereket jó gumikkal.Talán a porsche 944-feeling megközelíti,amikor leteszem a gázpedált a padlóra,és csak a komolyan felhúzott audik tudnak versenyezni velem.Hja...,és alig eszik ilyen teljesítmény mellett,valamint városi használatnál nem szükséges a gázpedált használni a nyomatéktöbblet miatt.Simán felengeded a kuplungot és mész.Amit most teszek majd bele:radardetektor.Gusztustalan amit megengednek maguknak a kékszemű fiúk.Hollandiában élek,nem a szomszéd faluba szoktam átgurulni,eddig 7 szer tettem meg oda-vissza ezt a távot a golfommal.Lerobbanás oka: motorLeírás: Németország - Passau után valahol minusz 22fok:beledermedt a gázolaj az első szűrőbe,ami csak 6hét után derült ki.Ha nem vagyok annyira megijedve,csak kicserélem és megyek tovább.Én hibám mert magyarország után fel kellett volna tölteni a tankot Osztrák minőségi(dermedésgátlóval kezelt) gázolajjal,nem pedig fél tank magyar szarral bemenni a hegyekbe.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: motor Javítás összege: 140000 Ft. Leírás: Kapott egy kicsit jobb minőségű turbót az elöregedett helyett.Ennyi volt az árkülönbség.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: voltak a motortérben oda nem illő-lógó-létező bigyó-szarok-izék. Nna hát beleengedtem a Flexit egy fél órára játszani egy elvetemült karosszérialakatos cimbimmel.

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem