NISSAN ALMERA

Futott kilométer: 133 000 km

Vegyes fogyasztás: 7.5 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Szerintem kényelmes elöl és hátul is. 5 emberrel már kicsit szűkös hátul de nem vészes. a Beltér nagyon tetszik nekem és az előző autók után(Opel astra f,Lada samara) olyan érzésem van mintha egy luxus autóban ülnék pedig nem az. Jól megy és az 1.6-os motorral és nyáron szinte folyton használt klímával is kitudtam belőle hozni 7l-es fogyasztást míg az 1,4-es Astraval klíma nélkül(rossz volt) nem tudtam az istennek se 8l alá menni. Ami nem tetszik,hogy tolatásnál nem látom rendesen a fenekét és amikor már úgy tűnik nekimennék a mögöttem lévő autónak még mindíg van hely tolatni de már kezdem megszokni,hogy meddig mehetek vele. hiánízik a hátsó ablaktörlő de ez mondjuk Sedan autóknál így van.(ez az első sedanom) Összességében nagyon tetszik az autó és vennék máskor is ilyet de nem az új generációt mivel azt a Franciák elrontották. Ha nem is ezt venném akkor is maradnék a Japán autónál de olyannál amit tényleg ők csináltak.

Használó

Születési éve: 1987

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Lakóhely:

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 8 liter

Fogyasztás országúton: 7 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 7.5 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Lerobbanás oka: elektromos rendszer 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg Leírás: Egyszer lemerült az akksi de betoltunk és megoldódott a dolog.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: hajtás / váltó Javítás összege: 50000 Ft. Leírás: Kupling csere még amikor vettem. Szerintem a 14 éve alatt még egyszer sem cserélték így már ráfért. nem is elkpova volt inkább hanem szorult a szerkezet.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem