FIAT LINEA

Futott kilométer: 92 000 km

Vegyes fogyasztás: 7.5 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Amit szeretek benne, hogy dinamikus autó, minden extrával, amire szükségem van, élvezetesen vezethető, és szükség esetén akár ugrik is, és szépnek tartom. Minden reggel örömmel ülök bele. Azt utálom, hogy a bank rendesen megkéri az árát a hitelnek, és hogy az emberek még mindig értéktelennek tartják a Fiatot.

Használó

Születési éve: 1977

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 8.3 liter

Fogyasztás országúton: 7.2 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 7.5 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 3 alkalom

Meghibásodás leírása: Jobb hátsó kerékcsapágy hamar megadta magát, gondolom gyártási hibás csapágy lehetett. Toronycsapágyak rendszeresen tönkremennek konstrukciós hiba miatt (beveszi a vizet), remélhetőleg ezt is megoldja a Fiat, ahogy már megtette a doblóknál. Váltó végfedele alatti tömítés cseréje (pasztázás garanciálisan). Kormány bőrözése nem minőségi, de garanciálisan javítják ezt is, ahogy az előbbieket is. Jobb hátsó fékmunkahenger szorult, érdemes időben rendbe rakni, ha már sír a fék. De pl a gyertyák még 85ezer után is tökéletesek voltak, tiszta a torok, csendben, jól jár a motor.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: futómű / fék Javítás összege: 60000 Ft. Leírás: másodszor is cseréltek toronycsapágyat 85ezernél, de úgy láttam, hogy ez már más konstrukció, lehet, hogy beválik Fentebb: féken fékbetéteket értek, igaz,hogy együtt kell cserélni a tárcsával, de még ugyanennyit kibírnak az új betétekkel. Gumik: két garnitúrát használok, mostanra kopott el mind. Fentebb: féken fékbetéteket értek, igaz,hogy együtt kell cserélni a tárcsával, de még ugyanennyit kibírnak az új betétekkel. Gumik: két garnitúrát használok, mostanra kopott el mind.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 50000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem