HYUNDAI PONY

Futott kilométer: 56 000 km

Vegyes fogyasztás: 8 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Fűtés 10/10 3perc alatt sauna, nagyon durva, 3 perc és a legfázósabb kiscsaj is könyörög -20as télben hogy NE NE , ELÉG LESZ! kényelmes ülések, hátul aludni is lehet. (meg nem aludni :-) Egyszerű, kevés elektronika, kevesebb hibalehetőség. a fedélzeti elektronikia a kezed, két álásos, adsz rá gyújtást vagy sem. jó gyári rádió. szépen szól az ABBA a tengerparti sétányon 20as tempoban. (probáltam) Kézreeső gombok, amiből nem sok van, csak a szükségesek. Egyedüli extraként egy külső-belső hőmérsékletmérőt szereltem be, mindenestől kijött 1500 pénzből. meg egy plussz óra a váltó elé, mert a gyári bizonyos napsütésállásban nehezen látható. (400 HUF) meg két plussz tárolórekesz (100 HuF) Valaki irta hogy nem lopják el, igaz, nem lehet eladni lopottan, mert van legális 60 ezerért alkatrésznek, tolvaj el tudná adni 30ért ?? akkor már meg ne haragudjatok de ha lelop egy BMW-Audi stb tükröt már több a lové. Gondolom..... nincs saját tapasztalatom. Feltörni meg .... aki egy ilyen kaliberrel jár, az valszeg (rajtam kivül :-) nem a csomagtartóban tartja az egymilás golfütőkészletet meg a hozzávaló Rolexet. Az enyémnek meg még a szine is kicsit kilóg az autótengerből, könnyebb is megtalálni egy parkolóban. Negatív: A 120-130-as tartományt már nem kedveli, a 90-100at imádja, szóval sztrádamatricára nem kell költeni, jó neki a főút. amúgy 145 a végsebbesége, vagyis volt úgy 8 éve mikor utoljára teszteltem. Kicsit zörög a kesztyűtartó, szívatóval alapjáratnál. a fogyasztás meg kicsit nagyobb gumikkal 165/70 , dinamikus vezetéssel 8,5 -8,7 körül van, városon kivül 7 alatt is. szóval ez nem egy Lupo 3 literrel. meg van olyan tömités ami már (18 ÉVES) nem a legpaszentosabb, kicsit csöpög a olaj , NEM a motorból! de kb 4000-5000ren egy liter, kb 800 ft, legalább cserélödik, kap időnként frisset.

Használó

Születési éve: 1977

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Lakóhely:

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 9 liter

Fogyasztás országúton: 7 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 8 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 1 alkalom , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: egy korábbi szervizeléskor a korábbi szerelő hanyag (elb..ott) munkája miatt, ami csak egy félévvel késöbb derült kiLerobbanás oka: elektromos rendszerLeírás: a már említett rossz alkatrész , rossz beszerelése, de még igy is elment vele a kocsi vagy 3000 km-et ! Szegény, így utólag,a trafó volt amúgy.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: elektromos rendszer Javítás összege: 5000 Ft. Leírás: Nem a Hyundai gyár tehet róla, hanem egy magyar "szaki"

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem