FORD SCORPIO

Futott kilométer: 297 000 km

Vegyes fogyasztás: 8 liter

Döntően hol autózik: autopalya,orszagut

legjobb: a kényleme tágassága a súlyához mérven a fogyasztása is jó ha tudja is vezetni a gazdája. Utálni: lehet ha valaki haggya tönkremenni vagy leharcolt modellt vásárol.

Használó

Születési éve: 1988

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: atlagos

Döntően hol autózik: autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: atlagos

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 10 liter

Fogyasztás országúton: 6.5 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 8 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma:

Meghibásodás leírása: Elektronikáját meg kell nézni kétszer is. ha rendebn van akkor az egész autó rendben van. ha vannak rajta kissebb elektromos gondok, nem kell beletemetkezni kis pénzből meg lehet oldani házilag is, nem kötelező a szervíz... kormánymű szokott még kopogni "fogasléc" a sokat futott modellnél. Rogók lengés csillapítók szoktak még megereszkedni, nem csoda ennyi idős autónál és nem is pár száz kiló. Rohadás: a kerékjárat ív hátul jellemző máshol nemigen, esetleg elsőajtók sarkai. Kényelmes bézs belsős az autó elektromos benne minden és fűthető minden 2oldali digiklímás. soros 4 hengereseknek fogyasztásuk jó a V6 kicsit szomjasabb de izgalmasabb is. A-B be autózni kisebb pénzből kényelmesen nagyon jó, fogyasztására értem mert a kényelme és a helykínálata is nagyon jó a kombinak főleg. településről településre olyan 7, 7.5 literrel a 2.0 16v (136) klíma használattól és személytől (súly) függően fogyaszt. hasonlóképp a 2.3 16v is. 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: motor Nincs kiemelt meghibásodás. Leírás: az autó vételárára rászámítva még 100-200 ft és az autó szinte teljesen új állapotba varázsolható, félig új, félig jóállapotú de használt alkatrésszel. ajánlom a Scorpiot főleg ha szereti valaki a hátul hajtást.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál:

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem