VOLVO 760

Futott kilométer: 433 511 km

Vegyes fogyasztás: liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Kezdjük azzal, hogy az autó majdnem annyi idős mint én, és rajtam is vannak már hibák... A kocsié: kárpit lóg, üléshuzat, váltógumi szakadt, pedálok kopottak. Műszerfal néha ciripel. Kisebb rozsdafoltok, kormányszervóból fojt az olaj, kormánymű kopott. Kuplung "brekegett" majd a bowden elszakadt Az autón látszott, h soha nem kímélték, nekünk kellett gyorsan egy dízel jármű így megvettük, olcsó volt, de szakadt. Kapott új fényt, (a távolság továbbra is jól áll neki, de az eredetinél 1000X jobb) Költöttünk rá eddig, fénnyel, kormányszervő cső javíttatásával, vezérműszíj cserével, mindennel nagyjából 50-60 ezer forintot, szervízt, fényezőt nem látott házi megoldás, de tökéletes. Az autóról: piros, nagyon piros, de jól áll neki, egészen megfiatalítja, és egyedivé teszi a járművet. Lámpával szoktam közlekedni, mert szerintem szemből így igazán karakteres. Ha kell akkor megy a gép, és imádom amikor hallom a hathengeres dízelmotor bőgését... az se rossz amikor bekapcsol a turbó, és érezhetően meglódul. A többi autós is tiszteletben tartja, nem jönnek csak úgy ki elém. Hatalmas vas, bár a hátsókerék-hajtás télen nem a legjobb pláne nálunk, de eddig mindig feljöttem a hegyre akármilyen is volt az út, de kellett a lendület neki. Kis helyen meg tudok vele fordulni, a mérete és a nemem ellenére még parkolni is tudok vele, bár biztonságban tart a tudat, hogy vannak szép nagy lökösök. Vezetni még hosszú távon sem fárasztó, mindene működik, teszi a dolgát, megbízható, biztonságos autónak tartom. Hatalmas csomagtartó, kényelmes pakolási lehetőség. Kényelmes utastér, elérhető minden. Elektromos cuccok működnek. Fogyasztása szerintem remek, nem eszik sokat. Ragaszkodó autós vagyok egy darabig még nyúzom.

Használó

Születési éve: 1982

Neme: no

Vezetési stílusa: atlagos

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Lakóhely:

Gyerekek száma: 2

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: atlagos

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 7.5 liter

Fogyasztás országúton: 7 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás:

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Nem szervíz a párom csinálja az autótLerobbanás oka: motor 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg Leírás: a vízcsövek már elég öregek, és eldurrannak.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: futómű / fék Nincs kiemelt meghibásodás. Leírás: a fékbetéteket azt most fogjuk cserélni, a kormánymű is kopott, így nagy a kormányholtjáték

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál:

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem