RENAULT MEGANE

Futott kilométer: 224 500 km

Vegyes fogyasztás: liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Öszességében mint Renault meg vagyok elégedve előtte is 12 évig egy R9 sem volt én nem csalódtam a márkába OLYAN autó nincs amelyik el ne romolna ez a megane rxe 1,6 ez is olcsó de a szerviz költsége sokkal magasabb mint a régebbi típusok az utángyártott alkatrészek sokszor drágábbak mint az eredeti , ezen is pl Nagyszervíz 100e km ékszíjak csapágyak ,vízpumpa, stb 10éves autonál is több 100ezer ft szerlőnél ez szakszervizbe veri az 500 ezret és hozzá a sok adó nem olcsó ezért nem mennek szervizbe.

Használó

Születési éve: 1953

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Lakóhely: budapest

Gyerekek száma: 2

Komfort, design

Utastér: megfelelo

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 6.8 liter

Fogyasztás országúton: 5.3 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás:

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 1 alkalom , ebből 2 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Hátsó Futómű csere (bontott) a torziós rugó törése miatt annak ellenére hogy nem használtam szállításraLerobbanás oka: elektromos rendszer 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg Leírás: Impulzus jelző nem volt gyújtás, de az utángyártottal sem működött gyárit kellett vennem. Most meg olyan problémám van mintha a szívató működne úgy pörög a motor de a fogyasztás nem több csak idegesítő, ha megállok 2-3 km után kis várakozás után indítok akkor már jó sokszor leesik az alapjárat 300ravagy alá voltam szervizbe ami csak renault több lehetőség közül lehet választani,vagy alapjárati , vagy üresjárati szelep vagy ez-az-ami nem konkrét ezek db ja 20e ft felett van mindet vegyem meg valamelyik jó lesz a többi meg hátha jó lesz.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: futómű / fék Javítás összege: 75000 Ft. Leírás: torziós rugó törés hátsó futómű csere (bontott) ha felújíttatom kicserélik a 2db acélrudat úgy hogy kiszereltetem és odaviszem a futóművet 3éve 149000ft lett volna.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: sokadik gyújtástrafó cserém volt kimérettem szerviz 10.000ft szerelő műhely 5.000ft eredmény u.az. amerre jártam mindenkinek elmondtam a trafó hibát ugye nem olcsó 10ezeralatt nen nagyon van és párba kell cserélni egyszer valaki mondta másnak is volt ilyen probléma ée egy autó szerelő megoldotta úgy hogy a GYERTYA HÉZAGOT a 0,7 ről 0,6ra csökkentette ezt kipróbáltam én is és TÖKÉLETESEN bevállt.

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem