CITROEN XSARA

Futott kilométer: 183 000 km

Vegyes fogyasztás: 6 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Imádom a hangját! Úgy dorombol, mint egy elégedett macska, viszont ha gázt adok, ugrik!! Nagyon szeretek beleülni, mert minden kézre áll benne. Minden pont ott van ahol lennie kell!!! A kormány könnyű, a fék lehelet finom nyomásra is reagál, a váltó pontos, nem kopog hideg motornál sem. Tágas utastér, és fotelszerű ülések. A kormány 4 irányba variálható, úgyhogy még nekem is jó... (opel astra után kifejezetten imádom) Nem beszélve, hogy a vezetőülés elég magasra emelhető. Hátul is kényelmes, és elég jó tágas a csomagtere is. A kuplung olyan mint a puha vaj. (végre nem kopik ki a cipőm talpa a kuplung taposása közben) :)) / Amit nem szeretek... magasan van a hátulja, és tolatni így fél év használat után sem tudok vele rendesen. Úgy tűnik, hogy koppra rá tolattam már valamire, és amikor kiszállok még ott van 2 méter. Parkolni nem szeretek vele, mert szélesebb, mint az előző autóm. A hátul utazóknak is lehetne utastér világítás, vagy legalább egy olvasólámpa.

Használó

Születési éve: 1977

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: atlagos

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: atlagos

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 7 liter

Fogyasztás országúton: 4.5 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 6 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma:

Meghibásodás leírása: Vásárlás után kicseréltettem a 2 hátsó teleszkópot, és az első kerékagy csapágyakat. 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg Leírás: Nem is szeretném, hogy sor kerüljön rá.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: futómű / fék Javítás összege: 55000 Ft. Leírás: Többet is megért volna... Jobb lett, mint újkorában!

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál:

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem