MERCEDES-BENZ B-OSZTÁLY

Futott kilométer: 182 000 km

Vegyes fogyasztás: 6.5 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Utaltam: valtomu, kettostomegu lendkerek, hogy elromlott hamar a radar elol es hatul is, a jobb elso feltengely, az akados valto, a rossz ajtozarak, a rozsda mindenhol, a fenyszoromoso hibaja, de leginkabb a gyartonak az ugyfellel szembeni meltatlanul lenezo, kozonyos hozzaallasa. Szeretem a kivalo motorjat.

Használó

Születési éve: 1977

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: megfelelo

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? nem

Fogyasztás városban: 6.9 liter

Fogyasztás országúton: 6.2 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 6.5 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 13 alkalom , ebből 3 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Fekbetetek 35000 km-kent, tarcsak 80000 km-kent cseret igenyelnek. A fekek a kivalo motorerohoz merten nagyon gyengek. Az ajtozarak a jarmu haromeves kora ota plusz tizenot fok alatt nem zarnak le. 82000 km-nel eltort a kettos tomegu lendkerek, mely miatt kuplungot is kellett cserelni. A gyarto az anyaghiba ellenere a kotsegekbol semmit nem vallalt at, mert epp tul volt a garancia idon!!140000 km-nel a kormanymuvet kellett cserelni. 70000 km-nel, majd 150000 km-nel jobb oldali feltengely csere! Itt a gumiharang 10000 km-enkent leszakad!Ot evesen az elso es hatso radar is elromlott.Hat evesen az elso fenyszoro moso romlott el. Ot eves kora ota az ajtok es kuszobok erosen rozsdazni kezdtek! Osszesegeben a markahoz meltatlanul sok gond van vele. A motorja es fogyasztasa kivalo.De nagyon megbizhatatlan.Lerobbanás oka: hajtás / váltóLeírás: A feltengely, a kormanymu, a valto nagyon silany minoseguek!

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: hajtás / váltó Javítás összege: 850000 Ft. Leírás: A gyar a kettostomegu lendkerek anyaghibaja ellenere, hosszas levelezes dacara sem, meltatlanul a markanevhez egy Forintot sem vallalt a javitasi es alkatresz koltsegbol!!!

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: A jobb oldali feltengely gumiharang haromhavonta elszakad es a feltengely is mindig tonkremegy.

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem