TOYOTA HI-ACE

Futott kilométer: 441 652 km

Vegyes fogyasztás: 8.5 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

minden hibája ellenére nagyon jo auto terepen az elektromos sperdifi nagyon jo.magas az auto,közuton pedig lehet huzatni birja.hasonlo km-s.franciáknak nagyságrendel nagyobb a költsége.75 autom volt már az udvaromba de csak a 2,0d corolla kombi volt jobb mint a hiace.habár volt egy 1,9szivódiesel partnerem.310000km volt benne, csak égszijfeszitőcsapágyat kellett cserni.

Használó

Születési éve: 1967

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: falu

Gyerekek száma: 4

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 10 liter

Fogyasztás országúton: 8 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 8.5 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 3 alkalom , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: 360000 váltócsere.jobb első-hátsó lengőkar csere.teleszkopok 4db.4db gardánfüggesztőcsapágy.szervogumicső csere.elrepedt....jobb első kerécsapágy lett cserélve de elég lett vna,ráhuzni.vezérlés bronzkerekes a vezérmüszij csak az adagolót hajtja.első héten a kabinvilágitás majdnem leégette az autot.müszerfal kontakthiba négy ikon világit folyamatosan.:tőltés,kézifék,szervoolaj,olajhőfok v,mi.Lerobbanás oka: futómű / fék 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg Leírás: a hiace nagyon jol szerelhető.hátsólengőkart főldönfekve egymagam cseréltem ki kb3 ora alatt az ut mellett,a lengőkarcsapágy hullott szét.előbb kellett vna kicserélni.váltócsre otthon történt az uj válto500000..bontott osztrák 137e.km-kb100e.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: hajtás / váltó Javítás összege: 200000 Ft. Leírás: válto,kuplungtárcsa+szerkezet+kinyomócsapágy.bontott 2kilo kb.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: sokszor már nem számolom a felfüggesztőcsapágyakat.konstrukcios hiba miatti csere.a gumipersely beszivja a port-sarat.

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem